Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş denemesi..

Gkc

🌱Yeni Üye🌱
Electronica adına yapılmış afiş çalışması (etkisinde kaldığım bir geceydi :)
ilk defa afiş çalışması yapıyorum..
fazla sert dalmayın :D

adszok2.jpg

Benzer konular

Gkc

🌱Yeni Üye🌱
bu arada renkler olmamış mı banamı öyle gelio üstadlar konuşun :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Aşağıdaki insan figurunu görene kadar fena olmadığını beğendiğimi söylemek üzereydim .Fakat insan figurundeki bir şeyler beni rahatsız etti. Anatomisi bozuk gibi görünüyor. Sanırım kullandığın o görseli gözden geçirsen daha iyi olacak.(İlk defaymış o yüzden sert olmayayım =))

Gkc

🌱Yeni Üye🌱
yojinin başka fotosunu bulamadım .. :D

peki renk kombinesi kötü mü sence ?

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
Vector başlamışsın vecor bitir bence

Gkc

🌱Yeni Üye🌱
Görsel kullanmiim mi diosunuz ?

nihannk

🌱Yeni Üye🌱
o yazıyı adamın figürün kafasından biraz daha yukarı taşısan bence daha ii olur.

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle adamı oradan yok et gerçekten o kafa o vücüda oturmuyor başka bir figür seç bence renkler konusunda bir festival için oldukça soft renkler canlı renkler kullanman daha iyi olmazmı kırmızı sarı mavi beyaz ve siyah renleriyle şöyle güzel bir konsept yapsan..Eğer o adam yerine yeni bir figür koyacak olursan üstteki yoji yazısını üzerinde tutma şöyle boşluğa yerleştir figür ortaya çıksın.Festival tarihini görebilmek için afişe baya bir yaklaşmak gerekiyor beyaz rengi değiştir.Uzaktan okuması güç olacaktır.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
adamın cüce olduğunu düşünürsek herhangi bir sorun yok figürde.ama muhtemelen cüce biri değil. aslına bakarsan tek sorun adamın ileriye uzanan kolunda.kısa duruyor. renkler sof ve tek düze kalmış. belki dj lerin isimlerinide biraz büyük yapabilirsin.

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adam kulaklığı omzuyla tutarken birine bişey gösterior vücuttaki biçimsizlikmiş gibi görünen şey aslında güzel bir mizansen renk kullanımlarından dolayı göz yanılgıya düşüyor adamın ayrıntılarını biraz daha öne çıkartırsan sorun ortadan kalkacaktır sanırım renklerle uyum bana göre güzel kolay gelsin

İceberg

🌱Yeni Üye🌱
seni elestirmek istemem ama yapacağım son şeydir:emo: görsel olarak harika ama tipografik yazıları biraz zor okunuo gibime geldi daha değişik+net tipografik hazırlarsan full olur bence..görsel resimleri transparencyde %15 açık yap ki tipografik yazıları da %15-%30 arası koyulaştır ki senin istediğin afiş olur:peace1:

umarım kötü elestirmedim...

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
sert olmuyalım o adam varya orda ya at odu yada ameliyat ettir kolunu uzat ve değiştir diğer arkadaşlarf açıklamayaı yapmışlar

Pixdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sade, resim anlasilir degil, Yaazi puntolari hatali.Neyi önplana cikardigin belirsiz.Ehh iste denilebilir. festival afisinden enerji fiskirmali :))

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
renkleri daha canlı kullan derim ben mavi çok huzurlu olmuş coş biraz gençlik festivaliyaa :D
o resmide at sadece tipografik bir çalışma yap bence ...
kolay gelsin.