Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

After Effects CS 5 için sistemim yeter mi?

EE34

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Merhabalar.

Kendi cebime uygun bir laptop aldım. Sistem özellikleri benim için özellikle AE üzerine çalışmalar yapmak istediğim için önemli. Aldığım laptop yarın elime ulaşacak ama laptop elime ulaşmadan fikirlerinizi almak istedim.

Sistemim:

Core i5(2. nesil)
8 GB Ram
2 GB Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 540M
1 TB HDD
Win 7 64 Bit

Şimdiden teşekkürler.

KeskinRaze

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet sistemin güzel after effects için ideal yeterli bir performans sergileyebilir. Ama üst bi performans bekleme. After effects çok sistem kasan ve ağır çalışan bir prog. Tek sıkıntın render almada olur. Render alırken baya bi beklemen gerekecek.

EE34

🌱Yeni Üye🌱
Evet sistemin güzel after effects için ideal yeterli bir performans sergileyebilir. Ama üst bi performans bekleme. After effects çok sistem kasan ve ağır çalışan bir prog. Tek sıkıntın render almada olur. Render alırken baya bi beklemen gerekecek.

Sistemin tek negatif yönü Ekran Kartı sanırım. Öyle mi?

KeskinRaze

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Evet 540m normal bi performans sergiler oyunlarda da aynı performans ortaya koyar. Ama dediğim gibi after effectsde çalışabilirsin. Bi de işlemcin daha iyi olabilirdi. Sistemi zora sokmayacak başka programlarla çalıştırmadığın sürece affer effects öyle çok zorlanacağını sanmıyorum.

EE34

🌱Yeni Üye🌱
Evet 540m normal bi performans sergiler oyunlarda da aynı performans ortaya koyar. Ama dediğim gibi after effectsde çalışabilirsin. Bi de işlemcin daha iyi olabilirdi. Sistemi zora sokmayacak başka programlarla çalıştırmadığın sürece affer effects öyle çok zorlanacağını sanmıyorum.

Sizi çok yoruyorum ama :)

AMD Radeon HD 7670M Ekran kartı nasıldır?
Özellikle 540M ile karşılaştırıldığında avantajları ve dez avantajları ortaya çıkar mı?

KeskinRaze

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hemen hemen aynıdır. 7670 bi seviye öndedir. Ama kullanıcıya bağlıdır birazda . 540m güzel bi ekran kartı iyidir sorun yaşamayacağına eminim.

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
ekran kartın modeli yüksek olsaydı üst kademeli görüntü yaparsınız

EE34

🌱Yeni Üye🌱
ekran kartın modeli yüksek olsaydı üst kademeli görüntü yaparsınız

Şuanda bütçem bunlara uygun gerçekten :(
Bir süre idare etsin Macbook Pro almayı düşünüyorum. Ama beni 3-5 ay idare ederse AE projeleri ve yazılım geliştirmem için çok iyi olacak.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İyi ki varsınız : )

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şuanda bütçem bunlara uygun gerçekten :(
Bir süre idare etsin Macbook Pro almayı düşünüyorum. Ama beni 3-5 ay idare ederse AE projeleri ve yazılım geliştirmem için çok iyi olacak.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. İyi ki varsınız : )

hocam o zaman hiç sıkıntıya düşmeyin idare edecek kadar yaparsınız mac alacaksanız 10.9 Mavericks tercih ediyorlar bi araştırın macbook için saygılarımla

EE34

🌱Yeni Üye🌱
hocam o zaman hiç sıkıntıya düşmeyin idare edecek kadar yaparsınız mac alacaksanız 10.9 Mavericks tercih ediyorlar bi araştırın macbook için saygılarımla

Teşekkür ederim. Fikirleriniz benim için önemlidir, önerilerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın : )