Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ai tiff ilişkisi

midnight737

🌱Yeni Üye🌱
Mrhba arkadaşlar ben illustratr cs3 kullanıcısıyım ama çalışmamın içine tif almak istiyorum izin vermiyor . hata veriyor sizce neden olabilir
buda ss
https://imm.io/hIvr

midnight737

🌱Yeni Üye🌱
denedim,farklıbi formatta alıyorum, ama benim istediğim tiff i kullanmak . bununiçin yapmam gerekn bişey mi var acaba?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Layerlar açık olabilir
* Büyük ebatta ve fazla dpi içerebilir,
* Tiff değilken tiff olarak kaydedilmiş bir döküman olabilir. PS'de kullanmak istediğin ölçülerde, matbaa standartı 300 dpi şeklinde tekrar bir kaydetmeyi dene..

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
ram yetmiyordur veya tiff i sıkıştırırken hata vermiştir.
genelde büyük dosyalarda kaydederken bu hataları veriyor. ps de tiff i açın farklı formatlarda kaydedin örneğin önce boyutuyla oynatın psd yapın sonra tekrar tiff e çevirin bunu bir kaç defa yapın sorununuz çözülecektir. tabi tiff in buyukluğunden dolayı ram yetmiyorsa raminizi yukseltin.

midnight737

🌱Yeni Üye🌱
* Layerlar açık olabilir
* Büyük ebatta ve fazla dpi içerebilir,
* Tiff değilken tiff olarak kaydedilmiş bir döküman olabilir. PS'de kullanmak istediğin ölçülerde, matbaa standartı 300 dpi şeklinde tekrar bir kaydetmeyi dene..

layerları kitlemem mi lazım?!

ya küçük bişi ve şuana kadar ai de hiç tiff kullanamadım.artık aklıma takıldı.

arkadaşın isteği üzerine yüklüyorum.
link.
https://www.dosya.tc/server12/3USLbF/Logo.tif.html

not. ilginize teşkkrler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Zeminsiz almak niyetindesiniz sanırım. İllaki Tiff almak zorunda değilsiniz. Farklı kaydetten aynı dosyayı PSD yaptığınızda sorun ortadan kalkar. Bir farkı veya eklentisi yok.

Ben ofset tabanlıyım. Sonradan ajans deneyiminde bulundum. Ofset baskılarda firmalar ağırlıklı olarak Ai, PSD ikilisiyle çalışırlardı..Sanırım aynı kafayla bende 14 yıldır bu şekilde çalışıyorum..

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Dosyanızı indirip denedim ve hiçbir sorun yaşamadım. Fakat ben CS5.1 kullanıyorum.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com

midnight737

🌱Yeni Üye🌱
hmm ben cs3 kullanıcısıyım. ille bizimkilerin bi takıntısı var tiff istio ve psd de o kaliteyi yakalıyamazsın diolar. bence öle değil ama.zorunlukluklar işte.
path ile deniyim bi

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
hmm ben cs3 kullanıcısıyım. ille bizimkilerin bi takıntısı var tiff istio ve psd de o kaliteyi yakalıyamazsın diolar. bence öle değil ama.zorunlukluklar işte.
path ile deniyim bi

Batıl inanç bunlar.
Kendini yenileyemeyen arkadaşların tiff takıntısı vardır. Korkularından, başka dosya türüyle çalışamıyorlar.

midnight737

🌱Yeni Üye🌱
önder ademin tekniği işe yaramıştır. hepinizin ilgisi için teşkkr ederim

midnight737

🌱Yeni Üye🌱
Nedense düzenleme yapamıyorum ama. ben oldu sanmıstım. save path / cliping path yaptım. yani paty ile seçtim. save path yaptım sonra ona cliping path dedim. sonra transparan layer kapalı olarak kaydettirdim ama olmamış. sizce neresi yanlış?