Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ajans Deneyimi olan Grafiker Aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ajansaplus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansaplus.com
* Tercihen 30 yaş altında ve bekar, Bodrum'a 50km mesafede Muğla Milas'ta yaşama problemi bulunmayan bay veya bayansanız

* Corel, Photoshop programlarını etkin ve hızlı olarak kullanabilen ve imaj çalışmalarında etkileyici tasarımlar sunan bir kişiyseniz,

* Daha önce tabelacıda veya günlük iş yapan matbaalar yerine gerçek bir reklam ajansında çalışmışlığınız var ve markalaşma nedir, imaj çalışması nasıl olmalıdır, kurumsal çalışma nasıl olur gibi ajans deneyimlerine sahipseniz

* Aylık çıkan dergimizde A'dan Z'ye grafik çalışmalarını yapabilecek durumda olarak, hem hayalgücününüzü ve kariyerinizi geliştirmesini sağlayacağına inanıyorsanız,

* Mesela bu işletme benim olsa şunu bunu yaparım diye yenilikçi fikirlere sahip olup, bu fikirlerin size prim olarak dönüşmesini isterseniz,

* İşin en baş noktasından , Müşteriden veya müşteri temsilcisinden talebin alınıp, msn den müşteriye ulaştırılıp, baskıya ftp den yükleyip, gelen kargo ile müşteriye ulaşabiliyorsanız; Kısacası işbitirebilecek bir yapıya sahipseniz,

* Uzun vadede çalışarak geniş bir çevre sahibi olma hayalindeyseniz

* Sorumluluk alabilecek ve bu tür ajanslarda en az 2-3 yıl deneyim sahibiyseniz

Biz şu an size ulaşmaya çalışıyoruz.

Cvnizin yanında kurumsal, logo, broşür, katalog ve yaratıcı imaj çalışmalarından ikişer adet göndermeniz sizin çizginizi görmemize yardımcı olacaktır.

Lütfen telefonla ulaşmak yerine ilk önce mail yoluyla bize ulaşınız.

Not : Maaş + Yemek + Yol + Kalma Problemi gibi problemlerin hepsi planlanmıştır.

Not2: Freelance çalışmak isteyenler mesaj bırakmamaları rica olunur.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

ajansaplus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansaplus.com
( İlanımız Günceldir. Ajans Deneyimi olan Grafiker Arayışımız Devam Etmektedir. )

* Tercihen 30 yaş altında ve bekar, Bodrum'a 50km mesafede Muğla Milas'ta yaşama problemi bulunmayan bay veya bayansanız

* Corel, Photoshop programlarını etkin ve hızlı olarak kullanabilen ve imaj çalışmalarında etkileyici tasarımlar sunan bir kişiyseniz,

* Daha önce tabelacıda veya günlük iş yapan matbaalar yerine gerçek bir reklam ajansında çalışmışlığınız var ve markalaşma nedir, imaj çalışması nasıl olmalıdır, kurumsal çalışma nasıl olur gibi ajans deneyimlerine sahipseniz

* Aylık çıkan dergimizde A'dan Z'ye grafik çalışmalarını yapabilecek durumda olarak, hem hayalgücününüzü ve kariyerinizi geliştirmesini sağlayacağına inanıyorsanız,

* Mesela bu işletme benim olsa şunu bunu yaparım diye yenilikçi fikirlere sahip olup, bu fikirlerin size prim olarak dönüşmesini isterseniz,

* İşin en baş noktasından , Müşteriden veya müşteri temsilcisinden talebin alınıp, msn den müşteriye ulaştırılıp, baskıya ftp den yükleyip, gelen kargo ile müşteriye ulaşabiliyorsanız; Kısacası işbitirebilecek bir yapıya sahipseniz,

* Uzun vadede çalışarak geniş bir çevre sahibi olma hayalindeyseniz

* Sorumluluk alabilecek ve bu tür ajanslarda en az 2-3 yıl deneyim sahibiyseniz

Biz şu an size ulaşmaya çalışıyoruz.

Cvnizin yanında kurumsal, logo, broşür, katalog ve yaratıcı imaj çalışmalarından ikişer adet göndermeniz sizin çizginizi görmemize yardımcı olacaktır.

Lütfen telefonla ulaşmak yerine ilk önce mail yoluyla bize ulaşınız.

Not : Maaş + Yemek + Yol + Kalma Problemi gibi problemlerin hepsi planlanmıştır.

Not2: Freelance çalışmak isteyenler mesaj bırakmamaları rica olunur.

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freelance Çalışabilirim.

bulutz

🌱Yeni Üye🌱
freelance olrak çalışabilirim ajansınızda ? (İPTAL)

emrecan07

🌱Yeni Üye🌱
matbaa ve reklam tecrübem var corel ve photoshopu çok iyi biliyorum ilgilenirseniz pm bekliyorum

ovunckurt

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar. İstanbuldan yazıyorum. Topkapı Matbaacılar Sitesi'nin tüm matbaa branşlarındaki firnaları tanırım ve özel fiyat alabilirim. Photoshop Freehand Corel Kullanıyorum.Matbaa Meslek Lisesi 2000 mezunuyum. 10 yıla yakın iş tecrübem var.
Özetle: Grafik - Masaüstü Yayıncılık - Renk Ayrım ve Film Çıkış - Baskı ve Baskı Sonrası - Dijital Baskı - Fuar Standları branşlarında doğrudan ilgili oldum. Her konuda yardım edebileceğimi düşünüyorum. Freelance iş talep ediyorum.
İyi çalışmalar

ajansaplus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansaplus.com
Muğla - Milas'ta Tecrübeli Grafiker Aranmaktadır

Bodruma 50km mesafede bulunan Milas'ta;

30 yaşını aşmamış Medeni durumu bekar olan bay veya bayan grafiker arıyoruz.

İlgilenen kişiler,
Corel, Photoshop programlarını etkin ve hızlı olarak kullanabilmesi ve imaj çalışmalarında etkileyici tasarımlar sunması gerekmektedir.

Ajansımız kurumsal şirketlere baskılı hizmet veren ve imaj çalışmalarını önplanda tutan bir işletmedir.

Maaş + Yemek + Yol ve Kalacak Yer Verilmektedir.

Not : Başvuru için özelden mesaj atmanız ve acele başvurmanız gerekmektedir.

Avatarı tıkladığınız anda "Özel Mesaj Gönder" butonunu tıklayarak özelden bize mail adresinizi gönderiniz. Her ileti ile tek tek ilgilenilecektir.

ajansaplus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ajansaplus.com
Freelance çalışma düşünülmediği ve bölüm kalabalıklaştığı için yeni bölümde konu açılmıştır. Bu bölümü dikkate almamanız rica olunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...