Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
karınca figürünü karınca kelimesinin herhangi biryerinde kullansanız daha iyi olurmuş, ajans kelimesi ilk bakışta anlaşılmıyor ama yine de başarılı bir çalışma...
daha önce yorum yapan arkadaşlara katılıyorum font ilgili, daha değişik font olabilirdi. Siz yeni bir ajansakuruyorsunuz/kurdunuz logunuz daha da cıddı olabilirdı. Cıddı derken yani şimdiki çalışma sanki can sıkıntısından yaptınız
biz s'de ki ayrıntıyı görebiliyorz. fakat normal bir vatandaş eminimki onu karınca ajan diye okur. bence ya s harfini daha belirgin yap, yada karıncayı daha farklı bir yerde kullan. Ayrıca font konusunda arkadaşlara katılıyorum. iyi çalışmalar...
basit duruyor bence. bir ajansın logosu, o ajansın gücünü yansıtmalı...kendi logosuyla bir bütün olmalı... kusura bakma arkadaşım ama komple değişmesi gerekir bu logonun iyi çalışmalar
deray_ca'ya ben de katılıyorum. okuma konusunda sorun ortasa. karınca ajan sanki bir film adı gibi daha güçlü karakterler fikri de bence çok doğre. kullandığın font ciddi bir şirket havasından çok (umrım yanlış anlamazsın) anaokulu yada oyuncakçı için tasarlanmış sevimli ve çocuklara hitap eder şekilde bence. yeni denemelerden çekinme bence, eline sağlık.
karınca ajan yazısını gördüğüm zaman yaptığın karıncayı s olarak kullandığını anladm ilk bakıldığında s gibi durmuyor bence ama fikir olrak güzel üzerinde birazdaha calışırsan cok daha ii olacağına eminim ii çalışmalar
ajansın s harfini öyle yapmayın okunabilirlilik çok önemli. ayrıca s'yi karınca yapınca karıncaya değil solucana beniyor. şu da var karınca kafasını illustre edip ayriyeten kullanabilirsiniz. ama illa tipografi içinde çözeceğim diyorsanız kullandığınız tiponun a harfleri bu iş için uygun. karınca yazısındaki sonuncu "a" harfine iki anten bile koysanız karınca kafası gibi görünecektir. fazla detaya girmenize bile gerek yok. iyi çalışmalar.
olmamış arkadaşım, s deki figürasyon karıncaya benzemiyor. font seçimi kötü ve tipolojiyi karıncaya oturtursan daha iyi olur bence. sonuçta marka süreci karıncı ismi üzerinden gidecek. iyi çalışmalar