Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ajans logosu (karınca ajans)

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logobd2.jpg
[/URL][/IMG]

yorumlarınızı bekliyorum...

Benzer konular

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
akıllıca fakat font seçimini beğenmedim başka fontlarla denemelerde yapabilirisn

NaSiBe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet güzel ve değişik ama font üzerinde biraz daha yoğunlaşabilirsin. Eline sağlık

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
karınca figürünü karınca kelimesinin herhangi biryerinde kullansanız daha iyi olurmuş, ajans kelimesi ilk bakışta anlaşılmıyor ama yine de başarılı bir çalışma...

leonidas35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşünce çok hoş, farklı fontlar da denenebilir. Eline sağlık

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
maskot (yüzü) güzel

daha önce yorum yapan arkadaşlara katılıyorum font ilgili, daha değişik font olabilirdi. Siz yeni bir ajansakuruyorsunuz/kurdunuz logunuz daha da cıddı olabilirdı. Cıddı derken yani şimdiki çalışma sanki can sıkıntısından yaptınız

emeğinize sağılık

deray_ca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biz s'de ki ayrıntıyı görebiliyorz. fakat normal bir vatandaş eminimki onu karınca ajan diye okur. bence ya s harfini daha belirgin yap, yada karıncayı daha farklı bir yerde kullan. Ayrıca font konusunda arkadaşlara katılıyorum. iyi çalışmalar...

Grafoza

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlar için teşekkür ederim. Bu arada logo şahsıma ait değil yakın bir arkadaşım tepkileri merak ettiği için benden rica etti.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
deray_ca güzel bir noktaya değinmiş herkez algılayamaz.
ama başarılı buldum emeğinize sağlık

ibrahimsaglam

🌱Yeni Üye🌱
basit duruyor bence.
bir ajansın logosu, o ajansın gücünü yansıtmalı...kendi logosuyla bir bütün olmalı...
kusura bakma arkadaşım ama komple değişmesi gerekir bu logonun
iyi çalışmalar

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz daha oturaklı bir logo çalışması yaparsan daha iyi olur. yumşak fontların kullanılması sanki bir kreşin logosunu andırıyor

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım bence fikri aklınhda saklı tut ve yeni uygulamalar dene.
emeğine sağlık.

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
deray_ca'ya ben de katılıyorum. okuma konusunda sorun ortasa. karınca ajan sanki bir film adı gibi :) daha güçlü karakterler fikri de bence çok doğre. kullandığın font ciddi bir şirket havasından çok (umrım yanlış anlamazsın) anaokulu yada oyuncakçı için tasarlanmış sevimli ve çocuklara hitap eder şekilde bence. yeni denemelerden çekinme bence, eline sağlık.

mymoon

🌱Yeni Üye🌱
bence güzel olmuş..ama bişey var böyle çelimsiz gibi geldi boş gibi bılmıorm =)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yakamoz Selin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
karınca ajan yazısını gördüğüm zaman yaptığın karıncayı s olarak kullandığını anladm ilk bakıldığında s gibi durmuyor bence ama fikir olrak güzel üzerinde birazdaha calışırsan cok daha ii olacağına eminim ii çalışmalar

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ajansın s harfini öyle yapmayın okunabilirlilik çok önemli. ayrıca s'yi karınca yapınca karıncaya değil solucana beniyor. şu da var karınca kafasını illustre edip ayriyeten kullanabilirsiniz. ama illa tipografi içinde çözeceğim diyorsanız kullandığınız tiponun a harfleri bu iş için uygun. karınca yazısındaki sonuncu "a" harfine iki anten bile koysanız karınca kafası gibi görünecektir. fazla detaya girmenize bile gerek yok. iyi çalışmalar.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
olmamış arkadaşım, s deki figürasyon karıncaya benzemiyor. font seçimi kötü ve tipolojiyi karıncaya oturtursan daha iyi olur bence. sonuçta marka süreci karıncı ismi üzerinden gidecek. iyi çalışmalar

AlemStyle

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama font tipi uygun değil.Arkaplanı beyaz bırakmamalısın.Biraz canlı renkler olsun ki(turuncu,yeşil,kırmızı,mavi)bütün gözler onda olsun!