Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akdeniz Üni. Güzel Sanatlar (Yetenek Sınavı) ?

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Meraba ark.lar, ben düz lise mezunuyum liseyi bitireli 3 sene oldu ve ben çalışıyorum fakat kariyer yapmak istiyorum bu yüzden üniversite diploması ve eğitiminin de alınması gerektiğini düşünenlerdenim, üniversite diploması iş hayatınızda atmak istediğiniz adımın büyüklüğünü belirlediğini düşünüyorum..

Yetenek Sınavına giren varsa bana fikir ve görüşlerini bildirsin yardımcı olsun... :(

Okul Akdeniz Üniversitesi GS
Uzun süredir çizim yapmıyorum okul zamanında gayet iyiydi çizimim 1 ay sürem var çalışmak için sizce ne kadar şansım war... :sadsmile:

:emo1:

Benzer konular

mr.circassian

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tüm programları terkeet ve kağıt kalemle evlen derim:)bölüme girdiğinde programın değil çi,zimin konuşulacak hemde en az 2 yıl sürecek bu.sınavda da deseni goğru gör ezbere çizme imgeselde de tasarımcı hınzırlığını kullan ve farklı bir açıdan olayı yakala kolay gelsin

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence ezberliyebildiğin kadar figür ezberle.. Ayakta sabit duran insan durakta bekliyor olarak kullanırsın vs.., yerde oturan cocuk (parkta yere koy yerde oturan cocuğu parkta oynuyomuş olur, odanın içine köy yanına oyuncak yap ewde oynuyor olur vs..kedi köpek ezberle şu aşamada yapabileceğin tek şey o.. birde boş kağıdı hiç boş yer kalmayacağı kadar karala (simsiyah olsun) elini ısıtırsın böylece...

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
çok saolun önerileriniz için..
kazaniyimde sorun deil 4 ortalı defteri komple karalarım :D:D:

moon.light_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence burada çalışmalrını paylaş ona gore yonlendıril bence ımkanın varsa bir kursa falan gıt gittiğin yerde güzel sanatlar lisesi mezunları olcak bol şanslar:D

blog yazarı

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.tamkarisik.com
bu forumdaki yetenek sınavları hakkındaki bütün başlıkları teker teker okudum. Teşekküürler paylaşım için ;)

Ama keşke tecrübelerini aktaranların sayısı çok az olmasaymış. O heyecanlarını, yaptıkları çizimleri, düşüncelerini bile merak ediyorum. İnternette pek bulamadım. Bu forumda paylaşacak birileri var mı acaba?

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
te0man bende seninle aynı nedenlerden dolayı okul istiyorum , benimde az zamanım kaldı ve evde çizim yapıyorum kurs'a gidecek vaktim olmadığı için. İşimiz zor :)

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence bu sene giremesen bile umudunu kaybetme arkadaşım:D Seneye girersin, hem 1 sene de hazırlanmış olursun yetenek sınavına:)

Ben de 2 sene önce girmiştim yetenek sınavına: Mimar Sinan GS ve Marmara Eğitim Fakültesi..Mimar Sinan'da 2 aşama yapmışlardı.İlk aşamada hayalden sormuşlardı.Konu: Ayakkabı boyacısı - İki figür idi...Fakat 2. Aşamaya geçmek nasip olmamıştı:) Sınavda sağa sola bakmaktan yetiştirememiştim:D deli gibi çiziyorlardı çok kıskanmıştım:rofl:

Marmara Eğitim'de ise 3 aşama..
1. Aşamada oturan bir figür çalışmıştık.
2. Aşamada imgesel (hayalden) Konu: 3 figür, rüzgar, şemsiye ve su...
3. Aşama da obje çalışmıştık bakarak..bol ışık-gölge...

Ve sonuç :D : Marmara'da bu 3 aşamayı da geçmiştim ancak yedeklere kalmıştım. 32. yedektim ve Dikey Geçiş yaptığım Yüksek Okul un kayıtları da bu dönemde başladığından Marmara'yı takip edememiş ve Yüksek Okula kaydımı yaptırmıştım:)

Bu da benim yetenek maceram:)
Benden geçti artık,
Size başarılar dilerim...