Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alarm için logo

erdemkaya55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sadece iş yerlerine ve evlere takılan alarm işine girdim. Adı da
KAYA Alarm ve Kamera Güvenlik Sistemleri
ya da
E.E.G. Alarm ve Kamera Güvenlik Sistemleri
olacak.
Alarmın üzerine yapıştırmak için bir çalışma yaptım. Siz değerli arkadaşlarımdan görüş ve fikirlerini istiyorum...
aşağıdaki linkten görebilirsiniz...
kayaa.jpg

eeg.png

kayaaaaa.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

aliasaaron

🏅Acemi Tasarımcı🏅
EGG olan daha güzel. Buarada bir logoda ilk defa bir gölgenin artistic mediadan ziyade amacına uygun olduğunu gördüm:)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
"kaya" için; logolarda tek bir espiri üzerinde durmaya çalışın. harf uzatmak, baş harfi alıp deforme ederek amblem yapmak ya da harflerden ikisini alıp deforme etmek vs. bunlar çok fazla. bu espirilerden birini kullanın bence.

EGG olan daha güzel. Buarada bir logoda ilk defa bir gölgenin artistic mediadan ziyade amacına uygun olduğunu gördüm:)
ben buradaki gölge amacını anlamadım. :sadsmile:

kanımca gölgeler gereksiz olmuş. gölgeleri çıkarınca da, sadece yalın bir font hali kalacağından ötürü, logo üzerinde daha fazla çalışmak gerekecek.

iyi çalışmalar

mine42

🌱Yeni Üye🌱
logo güzel olmuş olabilir ama kişiler sonuçlarla ilgilenir.
İş güvenlik olunca ilk bakışta logo da korku hissini vermek gerektiğini düşünüyorum, ÇÜnkü bu his verilmes ise neden sizi secsinki ? Birçok alternatif varken.

erdemkaya55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo güzel olmuş olabilir ama kişiler sonuçlarla ilgilenir.
İş güvenlik olunca ilk bakışta logo da korku hissini vermek gerektiğini düşünüyorum, ÇÜnkü bu his verilmes ise neden sizi secsinki ? Birçok alternatif varken.

Güzel bir bakış açısı...

erdemkaya55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alarm logosu için yeni çalışmalarım

Arkadaşlar bu logolar da bugün yaptığım çalışmalar. Yorumlarınızı bekliyorum. En Çok beğendiğim Logo başta olmak üzere ona göre sıraya koydum.
Artık birisini baskıya vereceğim... Sizin de fikirlerinizle. :rofl:
----------------------------------------------------------------------------------
1)
eegsimgeli5guzel.jpg

----------------------------------------------------------------------------------
2)
eegsimgeli4.jpg

3)
eegsimgeli2.jpg

4)
eegsimgeli5guzel3.jpg

5)
eegsimgeli5guzel4.jpg

6)
eegsimgeli.jpg

7)
eegsimgeli5guzel2.jpg

erdemkaya55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
KArtviziti

Arkadaşlar bu da alarm için yaptığım kartvizit çalışması...
5copywrm.jpg