Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AlışVeriş Home

MustafaYasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mustafayasar.net
Arkadaşlar, ev eşyaları satan bir firma için basit bir çalışma yaptım.. Eğer Önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim aklıma fazla bişey gelmedi uygun olarak..
Fikirlerinizi ve Yorumlarınızı bekliyorum...

44752449dv2.jpg

Benzer konular

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
çalışmayı birazdaha büyük koy bence. bir ikincisi çatıdaki siyah kenar çizgilerini kaldır. iyi çalışmalar

escape_lea

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok klasik olmuş ve home u belirtmek için ev değilde ilginç bişeyler kullanabilirsin yada hiçbirşey kullanmadan yazı stili ile bir tasarım oluşturabilirsin. tabi güzel bir font ile.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Olmamış. Neden derseniz. Çatı çizimini başka bir logodan hatırlıyorum. Logo sitelerinin birinden mi indirdiniz?

nosce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
En başta fontta bi değişiklik ister. Bence evin çatısından yola çıkıp bişiler yapabilrsin..

Saygılar

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence buda olmamis neden dersen yazi karakter secimin yanlis bu cok klasik biraz daha az bulunan bir font kullamayi dene + renkler siyah ve kirmizi guzeldir ama burda bence biraz daha canli goze batan bi renk secimi yapmalisin cati olayina gelince bi yerden esinlenmissin sanirim ole yaziyordu degistir bi arkadas yazmis daha farkli sekilde anlatmaya calis bi esya olur bi obje olur yada farkli bisi evi aklina getirecek bisiler ornek olarak bak mesala koctasin logosunu incele derim sade ve anlatimi kuvetli simdiden kolay gelsin daha farkli calismalarida gormek isterim ////

MustafaYasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mustafayasar.net
bence buda olmamis neden dersen yazi karakter secimin yanlis bu cok klasik biraz daha az bulunan bir font kullamayi dene + renkler siyah ve kirmizi guzeldir ama burda bence biraz daha canli goze batan bi renk secimi yapmalisin cati olayina gelince bi yerden esinlenmissin sanirim ole yaziyordu degistir bi arkadas yazmis daha farkli sekilde anlatmaya calis bi esya olur bi obje olur yada farkli bisi evi aklina getirecek bisiler ornek olarak bak mesala koctasin logosunu incele derim sade ve anlatimi kuvetli simdiden kolay gelsin daha farkli calismalarida gormek isterim ////

Yorumun İçin Çok Sağol Kardeş. Dikkate Alacağım Sölediklerini.. İyi Çalışmalar..

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evde tek başına filmi aklıma geldi. İlk çalışman iyi gibiydi bana göre Biraz evi daha sadeleştirebilirdin.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Sadece çatı figürünü kullanabilirsin, daha estetik çizgileri dene, sert çizgilerden kaçın düz ve ince bir karakterle, hatta küçük harf kullanırsan daha estetik olacak düşüncesindeyim.

Saygılarımla

abbesusse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.abbesusse.blogcu.com
mecbur ev çatısı kullanıcaksın diye bi kural yok! bence boş kağıt al eline ilk önce aklından neler geçiyor ( çizgilerle, sloganlarla, araştırmalarındaki notlarınla v.b.) sonra ekrana geç en sade ve hiç bir logoyu örnek almadan bi çalışma hazırla. ve renk seçimin kesinlikle çok önemli ( hem doğru logo hemde ekonomik açıdan)
yaptığın çalışmada 3 renk gördüm çatı ,baca,yazı ? 3ü birbirine uyumlu değil ilk başta, ikincisi altındaki çizgi çok kalın ve uzun, üçüncüsüde hem türkçe isim hemde ingilizce bunun mahkemesini iyi yapın bence uyumsuz duruyor. belki başka örnekler olabilir yapılmış şu ana kadar ama bence ya türkçe yada başka bi dil...

MustafaYasar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mustafayasar.net
mecbur ev çatısı kullanıcaksın diye bi kural yok! bence boş kağıt al eline ilk önce aklından neler geçiyor ( çizgilerle, sloganlarla, araştırmalarındaki notlarınla v.b.) sonra ekrana geç en sade ve hiç bir logoyu örnek almadan bi çalışma hazırla. ve renk seçimin kesinlikle çok önemli ( hem doğru logo hemde ekonomik açıdan)
yaptığın çalışmada 3 renk gördüm çatı ,baca,yazı ? 3ü birbirine uyumlu değil ilk başta, ikincisi altındaki çizgi çok kalın ve uzun, üçüncüsüde hem türkçe isim hemde ingilizce bunun mahkemesini iyi yapın bence uyumsuz duruyor. belki başka örnekler olabilir yapılmış şu ana kadar ama bence ya türkçe yada başka bi dil...

Önerilerin Çok Güzel kardeş sagol. fakat bu şirket benim kuzenlerimin ve yıllardır işleyen bir şirket yani isim değişikliği imkansız.. cünkü oturmus bir sistem var.. ve şunuda belirtmek isterim ben webyazılımcısıyım.. grafiker değilim az bucuk photoshop kullanabilirim o kadar.. anca kendi işlerimi kendim görmeye bakıyorum.. Zenginde değilim para verip güzel bi logo yaptırim. :) ama bakalım önerileriniz doğrultusunda sil baştan elimden geldiğince bişey yapmaya calışacagım.

Arkadaşlar 4 Çeşit Yaptım. Seçiminizi ve Yorumunuzu Yazarsanız Sevinirim.

Alışveriş Home (Tekstil ve Ev Eşyaları Satan Bir Mağaza..)

1. Seçenek :

2. Seçenek :

3. Seçenek :

4. Seçenek :

Not : Logolarda Aynı Logonun Çeşitlerini Yapmamın Sebebi Kullanım yerlerine Göre Değişeceğinden Dolayı..Yatay ve Dikey Kullanım.. Yani Seçeneklerin Kendi İçerisinde Seçenek Yok..

Saygılar..

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dostum açıkçası çok basit olmuşlar.Ama illede bunlar olacaksa en alttaki 2 tane gözüme fena görünmedi..

Ömer DEMİRBAŞ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mustafa Yaşar Aynı Konuyu Farklı Topicler le Açmayanız Forum Kurallarına Dikkat Ediniz...

pikasu

🌱Yeni Üye🌱
hiç al benisi yok bence yani dikkat cekici olmassa insanlar bakmaz bile es gecerler