Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Amasyadan Selam Arkadaşlar...

Dj_ARANJoR_

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar Arkadaşlar Amasyada Öğretmenlik Yapıyorum . Googleda Turlarken Sitenizle Tanışma İmkanım Oldu Ve Çokta İyi Olduğu Kanaatindeyim . Otomobil Tutkunuyum Modifiye İşleri İle Uğraşmaktayım . Öğretmenliğin Yanında Birde Otomobil Tuning Sitesi Sahibiyim .

Buradaki Arkadaşları İzlediğim Kadarıyla Grafik Sanatının Birer Ustaları Ve Adayları Sanırım .

Arkadaşlar Sizlerden Bir Ricam Olacak Nerdeyse 2 3 Aydır Bakıyorum Ama Bir türlü Bir Sonuca Ulaşamadım Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Varsa Durumu Sizlere Bir Anlatayım .

Malum Otomobil Tuning İşi İle Uğraştığım İçin Peugeot 206 Aracımı Yaz Ayında Tuning Dergileri İçin Hazırlıyorum . Muhtemelen Yaz Ortası Gibi İsmini Telafuz Etmeyim Bir Dergiye Çıkacak .

Bu Hazırlığı Son Aşamasında Çok Zor Bir Durumla Karşı Karşıyayım Ve Yaklaşık 2 3 Aydır Yaptığım Araştırmalarlada Çözemedim. Aracımın Ön Kaputuna Siyah Zemin Üzerine Melek Kanatlı Bebeğin Beyaz Bir Bulut Üzerinde Duran Resmini Arıyorum . Elinde Bir Sihirli Değnek Filmlerdeki Gibi Başında Oval Bir Tacı Olan Bir Resim Arıyorum Bunu dijital Baskıya Vererek Aracımın Ön Kaputuna Yaptırıcam Reklamcı Grafiker Tasarımcı Arkadaşlar Yardımcı Olursa Çok Sevinirim .

Bu İsteğimi Lütfen Yanlış Anlamayın Arkadaşlar Bu Aracımın Yapımını Tamamen Bundan 15 Sene Önce Rahmetli Olan Kız Kardeşim Sedagül İçin Adadım Ve Son İşlem Olarak Bunu Kaputuma Yaptırıcam Ahtım Var.
Bu Resmi Temin Edebilecek Yardımcı Olacak Arkadaşlara Teşekkürler Ederim . Olamasanızda Teşekkür Ederim . Ayrıca Bu Çalışmayı Hem Kendi Sitemde Hemde Dergide Yayınlanırken Temin Eden Arkadaşımızın İsmini Yazdırıcam ...

Teşekkür Ederim Allah hepinize Kolaylık Versin ...