Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ambigram " istanbul"

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
-- arkadaşlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim... benim şu günlerdeki sorunum "İSTANBUL" Ambigram yazıları.. sitede aramadığım yer kalmadı lakin örnekler bulamadım. daha önce yapılmış çalışmaları incelemek istiyorum...
internetten bulabildiğim örnek bir çalışma bu var ..
jqSrS.jpg

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu çalışma ambigram değil ...

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu çalışma ambigram değil ...

-- her iki taraftanda bakıldığında aynı görüntüye sahip olmasını istiyorum ... adının ne olduğunun pek bir önemi yok... hatta görsel olarak güzel kaligrafik çalışmalar bile olabilir.... yada dairesel düşünülerek yapılmış çalışmalar bile oldukça işime yarar...

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nereden bakılırsa bakılsın minare motiflerinden 2 si ters durduğu için hoş olmamış bence

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nereden bakılırsa bakılsın minare motiflerinden 2 si ters durduğu için hoş olmamış bence

bu çalışma bana ait değil sadece ambigrama örnek olsun diye verdim... çalışmayı yapan kişinin bu yorumundan haberi olmayacaktır eski bir çalışma zaten.... :wink:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ambigram oluşturan bir site var 18.75 $ son çare olarak düşünür müsünüz bilemiyorum. Eklediğiniz resim de o sitenin oluşturduklarından biri ...

twist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ambigram oluşturan bir site var 18.75 $ son çare olarak düşünür müsünüz bilemiyorum. Eklediğiniz resim de o sitenin oluşturduklarından biri ...

bende inceledim onları hatta ambigram maker programı bile mevcut ... özgün çalışmalar daha başarılı olduğu için ve olası telif sorunu yaşamamak için kişisel çalışmalar olması gerekir... olaki senin bir çalışman olursa bilirim ki bu sana ait ve muhatabım sen olursun demektir...

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Pekala ;) Keşke yapan şahıs okuyo olsaydı diyelim o zaman :D

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
belki, ama benim eleştirinin benzerlerinin ona yapıldığını düşünüyorum ben :D Çoktaan üzülmüştür :D