"Alıntıdır"
Ebru ANIL 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 537 Tepkime puanı 39 12 Eyl 2008 #1 "Alıntıdır"
Everlost ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Kas 2007 Mesajlar 222 Tepkime puanı 2 Yaş 37 12 Eyl 2008 #2 Enteresan !
tugi ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 7 Şub 2008 Mesajlar 1,353 Tepkime puanı 105 12 Eyl 2008 #3 cahillihimi bağışlayın ama ben bişey anlamadım. yinede paylaşımına sağlık arkadaşım
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 12 Eyl 2008 #4 tugi' Alıntı: cahillihimi bağışlayın ama ben bişey anlamadım. yinede paylaşımına sağlık arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Göz yanılması tekniği ilehazırlanmışbir çalışma... Aynen şaşı bak şaşır gibi. 30 saniye kadar resimlerin ortasında ki + işaretine gözlerinizi kırpmadan bakınız. Ardından karşınızda ki duvara bakınız. 45 saniye geçti Ne gördünüz?
tugi' Alıntı: cahillihimi bağışlayın ama ben bişey anlamadım. yinede paylaşımına sağlık arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Göz yanılması tekniği ilehazırlanmışbir çalışma... Aynen şaşı bak şaşır gibi. 30 saniye kadar resimlerin ortasında ki + işaretine gözlerinizi kırpmadan bakınız. Ardından karşınızda ki duvara bakınız. 45 saniye geçti Ne gördünüz?
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 12 Eyl 2008 #5 tugi' Alıntı: cahillihimi bağışlayın ama ben bişey anlamadım. yinede paylaşımına sağlık arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Al benden de okadar) Ben Negatif resimden vektörele dönülmüş vatandaş tan başka bişi görmedim..Şaşı bak şaşır muhabbetiyse şaşırmadım dersem kızmayın)
tugi' Alıntı: cahillihimi bağışlayın ama ben bişey anlamadım. yinede paylaşımına sağlık arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Al benden de okadar) Ben Negatif resimden vektörele dönülmüş vatandaş tan başka bişi görmedim..Şaşı bak şaşır muhabbetiyse şaşırmadım dersem kızmayın)
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 12 Eyl 2008 #6 creedwar' Alıntı: Al benden de okadar) Ben Negatif resimden vektörele dönülmüş vatandaş tan başka bişi görmedim..Şaşı bak şaşır muhabbetiyse şaşırmadım dersem kızmayın) Genişletmek için tıkla ... Amnesty International : Uluslararası Af Örgütü
creedwar' Alıntı: Al benden de okadar) Ben Negatif resimden vektörele dönülmüş vatandaş tan başka bişi görmedim..Şaşı bak şaşır muhabbetiyse şaşırmadım dersem kızmayın) Genişletmek için tıkla ... Amnesty International : Uluslararası Af Örgütü
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 12 Eyl 2008 #7 Amnesty International : zuhahaha))
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 12 Eyl 2008 #8 creedwar' Alıntı: Amnesty International : zuhahaha)) Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani?
Ebru ANIL 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 537 Tepkime puanı 39 12 Eyl 2008 #9 VolkanTEKiN' Alıntı: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla ... ben de gülücek bir şey bulamadım ?
Everlost ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 13 Kas 2007 Mesajlar 222 Tepkime puanı 2 Yaş 37 12 Eyl 2008 #10 VolkanTEKiN' Alıntı: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla ... Şaşırdı garibim (creedwar)
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 12 Eyl 2008 #11 creedwar' Alıntı: Al benden de okadar) Ben Negatif resimden vektörele dönülmüş vatandaş tan başka bişi görmedim..Şaşı bak şaşır muhabbetiyse şaşırmadım dersem kızmayın) Genişletmek için tıkla ... Amnesty International : Uluslarası af örgütü Adamlardan özür dilemişim gibi geldide..
creedwar' Alıntı: Al benden de okadar) Ben Negatif resimden vektörele dönülmüş vatandaş tan başka bişi görmedim..Şaşı bak şaşır muhabbetiyse şaşırmadım dersem kızmayın) Genişletmek için tıkla ... Amnesty International : Uluslarası af örgütü Adamlardan özür dilemişim gibi geldide..