Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

apple mac için öneri.

asymmetry

🌱Yeni Üye🌱
bu aralar pc'yi değiştirmek aklımdan geçiyor. biraz araştırma yaptım sanırım şu an için performans açısından mac çok iyi gözüküyor. hatta lydia'da gördüm indirim falan da varmış. satış sonrası destekleride çok iyi diyorlar. sanırm oradan alıcam da nasıl bir şey almalıyım bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

tosugo

🌱Yeni Üye🌱
Apple iMac 21.5-inç 3.06GHz Intel Core 2 Duo (4GB Bellek, 500GB Sabit Disk, GeForce 9400M grafik işlemci)

bu ozellikler bilkomun sitesinden alinmistir.. bence oldukca iyi bir bilgisayar, tahminimce 2 yil boyunca sorunsuz kullanabilirsiniz.. ben hala Imac G5 kullaniyorum.. biraz zorlansam da islerimi yapabiliyorum.. bilkomun sitesini inceleyebilirsiniz..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bir 13" macbook pro ve iyi bir monitör, apple mouse ve klavye, son olarak ta bir mini-dvi adaptörü ile minnimum finans ile maximum performansı yaratacaktır.

biraz daha paranız var 15" macbook pro alabilirsiniz de... Ancak ben hafif ve kompakt olduğu için 13 seçtim.

ram yükseltmesini de yaptıktan sonra, her türlü işe beygir gibi koştuğumu söylebilirim.

şu an piyasada olan macler, aslında eskidi... ancak yeni nesil core i5 ve i7 işlemcili maclerin türkiyeye gelmesi oldukça zaman alacaktır.

onları beklerseniz eğer, aynı rakamlara daha iyi bir ekran kartı ve daha iyi bir işlemci ile sahip olabilirsiniz ama bu durumda 15" rercih etmeniz gerekir, işlemci değişikliği sadece 15" ve üstü modellerde var malesef...

yani 13 alacaksanız beklemenize hiç gerek yok. yeni 13 ün tek farkı ekran kartı olacaktır ki o da şimdikinden çok üstün bir kart değil.

zmsakarya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
medyamekan.com
iMac

Arkadaşın tavsiye ettiği oldukça güzel bir model. Lakint aşınılabilirlik önemli mi ?
Eğer öyle ise Macboobk Pro iMac'in nerdeyse taşınabilir olanıdır, performans ve sistem bileşenleri açısından ve (hem de) çok rahat harici bir 21 inç ile de kullanabilirsiniz (kullandığım gibi ;) ) Böyle bir tercihiniz olacak ise ve ben ingilizce klavye ile de kullanırım diyor iseniz tereddütsüz olarak amerika dan çok daha ucuza ve üst modelini getirtin ve emin olun macbook pro elinizdeki her tür konfigürasyondaki windows pc'nin çok çok üstünde bir verim verecektir size inşaAllah...

Son düzenleme:

asymmetry

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim cevaplar için,

Mac - Lydia Apple Premium Reseller şurdaki "macbook karşılaştırmadan" yeni seri gayet uygun geldi. bizimkileri de ikna ettim :) kısmetse bu hafta sonu alıyorum. kullanmaya başladığımda değerlendirmelerimi de yazarım.

zmsakarya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
medyamekan.com
Macbook pro

Macbook Pro i7 Lyda 5.600 tl.
Macbook Pro i7 Amerika 4.200 tl.
Güzel bir kıyas değil mi ?
Aradaki fark ise Lyda 2 yıl garanti
Amerika 1 yıl garanti ve Amerikada ki ingilizce klavye...
bu 4.200 tl. dediğim rakama ise % 8 Amerika vergisi (ki bundan da kurtulabilirisiniz başka eyaletten sipariş ile) ve getiren kişilerin yaklaşık 300 $'lık taleplerini de ekledim ;)