Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

argetek / logo

kaulitz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bilgisayar yazılım firması için çalışıldı.
logoxkl.jpg

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb.

arkadaşım kompozisyon fena değil ama font seçimini biraz daha farklı yaparsan daha ii olur.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
A-G-E harflerini tamamlayan, R harfini kısmen kesen çizginin anlamından bahseder misiniz?

Font konusundaki öneri kanımca doğru yönde...Daha etli butlu bir font, etkili ve aynı zamanda güçlü görünecektir.

Argetek güzel ve kullanışlı bir isim...Birkaç alternatifi birkaç renk kombinasyonuyla denemenizi öneririm.

İyi çalışmalar diliyorum.

dandelo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bilişim firmasına yakışacak bir font seçmelisiniz. Şuan ki font ve üstünden geçen yay benzeri sekille daha çok cilt bakım ürünlerinin logolarına benzemiş.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
görünüm olarak gayet hoş -sade-modern fakat arkadaşların dedikleri gibi banada bilişim firmasını çağrıştırmadı .İlk düşünce olarak bana mutfak dekor logolarını çağrıştırdı :) vitra-artema gibi :)

mine42

🌱Yeni Üye🌱
"E" harfinin ortasına veya içindeki dikey çizgiye "klavye" resmi veya klavyeyi çağrıştıran bişey olsa yazılım firması veya iletişim daha iyi verilmiş olur diye düşünüyorum
saygılar

LupusNimbus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayret burada uzun zamandır ilk defa iyi bir tasarım görüyorum. gerçekten hayret

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo'daki kesen çizgi düşünce olarak güzel ve hoş duruyor, ancak uygulamada sorun var. bence font seçimi yanlış. daha yuvarlak ve tırnaksız harfler, amaca daha çok hizmet edecektir. renk konusunda da, madem iki renk kullanıldı, o zaman bu logonun siyah beyaz da basılabileceğini düşünerek, birbirinden daha farklı renk ya da aynı rengin daha açıklı-koyulu tonlarını tercih etmelisiniz diye düşünüyorum.

hayret burada uzun zamandır ilk defa iyi bir tasarım görüyorum. gerçekten hayret

siz de kendi çalışmalarınız ekleyin, biz de hayret etmeyelim ve daha çok görelim. :wink:

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Genel eleştiriye katılıyorum, bilişim için mavi ve kardeş renkleri uygundur. Sektöre uygun daha güzel fontlar olduğunu veçalışmanın tekrarında daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com

Yaptığınız yorumla, bende dahil burada çalışmalarını yayınlayan, tüm üyeleri rencide ettiğinizin farkındamısınız bilmiyorum. Binin üzerinde mesajım var bir çok üyenin çalışmalarınada yorum yaptım bir tanesinde bile bu çalışma kötü veya iyi diyerek kestirip atmadım. Eleştirimi sizin gibi iyi veya kötü gibi ucu açık, subjektif kavramların arkasına saklanarak yapmadım, elle tutulur objektif verilerle bilimsel olarak yaptım ve eleştirilerede bu şekilde cevap verdim.
İki satırlık eleştirinizden ben, sanki buradaki çalışmaları küçümseyen bir anlam çıkardım, belki siz daha farklı şeyler söylemek istiyordunuz, fakat bu yorumunuz açıkça grafikerler.net te kaliteli çalışma yok anlamına geliyor.

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ayırma çizgisi kalından inceye ve biraz daha eğimli gelse birde TEK biraz daha belirgin yada farklı bir renk olsa daha iyi olurdu sanki.

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Yaptığınız yorumla, bende dahil burada çalışmalarını yayınlayan, tüm üyeleri rencide ettiğinizin farkındamısınız bilmiyorum. Binin üzerinde mesajım var bir çok üyenin çalışmalarınada yorum yaptım bir tanesinde bile bu çalışma kötü veya iyi diyerek kestirip atmadım. Eleştirimi sizin gibi iyi veya kötü gibi ucu açık, subjektif kavramların arkasına saklanarak yapmadım, elle tutulur objektif verilerle bilimsel olarak yaptım ve eleştirilerede bu şekilde cevap verdim.
İki satırlık eleştirinizden ben, sanki buradaki çalışmaları küçümseyen bir anlam çıkardım, belki siz daha farklı şeyler söylemek istiyordunuz, fakat bu yorumunuz açıkça grafikerler.net te kaliteli çalışma yok anlamına geliyor.

Kesinlikle katılıyorum. Ben de çok rahatsız oldum.