Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ilk modifiye çalışmam Ben yaptım siz eleştirin
Arkadaslar ilk defa yaptgım modifiye çalışmamddır.Sizin gibi profesyonellerin eleştirmenizi istiyorum umarım begenirsiniz Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
şu rusça bi program vardı sanırım onu kullanmışsın ön paneller gitmiş lastikler patlamış yan kapılardaki desen kapıda kesilmiyor ön kaputtaki şeytan figürü çok basit kaçmış gerçekçilikten uzak bi çalışma olmuş direk photoshop kullanmanı tavsiye ederim
HORUS yine dokturmusun bencede lastıkler patlamıs heralde arabayı alırken golgeyıde almısın ama baska bı hata goremedım ben zaten daha yenıyım pek cakmıyorum bu ıslerden
şu rusça bi program vardı sanırım onu kullanmışsın ön paneller gitmiş lastikler patlamış yan kapılardaki desen kapıda kesilmiyor ön kaputtaki şeytan figürü çok basit kaçmış gerçekçilikten uzak bi çalışma olmuş direk photoshop kullanmanı tavsiye ederim
Bana da Photoshop kullanmış gibi geldi çünkü tekerleklerde resmen eraser toolun izleri var ama sen daha iyi bilirsin tabii. Çalışma daha yolun çok başında ama bunun gibi 3-5 tane daha yaparsa iyibi çalşma olur. Ben de öyle öğreniyorum...:rofl:
konu tarihine baktım da bir an yinede yanıt vermem gerekir ben tekerlerde ereser izine rastlamadım, açıkçası çokta dikkat etmedim o programla yapıldığından bu kadar emin konuşma sebebim, topiğin açıldığı dönemde piyasada dolanmaya başladı bu program ve aracın üzerinde kullanılan desenler ve jantlar tamamen o programın içerisinde ki hazır olanlar tamda topik açıldığında programı bende inceliyordum o yüzden bu kadar emin konuşmuştum