Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aşk Radyosu Tasarımım

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Merhaba değerli arkadaşlarım, henüz tasarımı bitmemiş olan aşk radyosu web sitesi için hazırlamış olduğum tasarım için görüş, öneri ve yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler

wwwsevgilifmcom_p_800.jpg

Benzer konular

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşım gerçekten başarısız. Konu aşk olunca illa ki kırmızı renkmi kullanmak gerekir? Çok fazla font kullanmışsın ayrıca border ları görünmez yapsan daha iyi oyacaktır.

Caddy

🌱Yeni Üye🌱
kötü olmuş gercekten...nedenlerini saymışlar.. biraz web sitesi dolaşmanız gerekiyor.
İlk önce gözlerinizi eğitin..

grafiker22

🌱Yeni Üye🌱
şevkini kırmak istemem ama basarısız bir çalışma sakın içine kapanıp bu işe soğuma yapılan eleştirilerden yola cıkarak yapman gerekenleri yap zaten sen sana düşeni yaparsan yapılan yorumlar yaptığın iş ile doğru orantılı olarak pozitif bir hale dönüşür selametle

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
çalışmana saygı duyuyorum nede olsa emek vermişsin eline sağlık.Ama çok amatörce olmuş
Benim fikrim ve görüşlerim ;
1) Border çizgileri çok kötü duruyor görünmez yapabilirsin.
2) Background rengi hoş durmuyor,gözü yormayacak bir ton seçebilirsin.
3) Menü seçeneklerini daha şık bir şekilde yapabilirsin,Flash menü veya Button şeklinde yaparak daha estetik bir görünüm verebilirsin
4) Yazı karakterlerin türkçeyi desteklemiyor veya kullandığın program tr karakter kullanmana izin vermiyor,Türkiyede yaşıyorsak ve Türkçe içerikli bir site hazırlıyorsan dilimizi mümkün olduğunca doğru bir şekilde kullanmaya özen gösterelim.
Yanlış algılama lütfen.Kendi görüşümce fikirlerimi belirttim uygulayıp uygulamamak senin elinde kolay gelsin.

kutlay006

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.renklikalemreklam.com
çalışmana saygı duyuyorum nede olsa emek vermişsin eline sağlık.Ama çok amatörce olmuş
Benim fikrim ve görüşlerim ;
1) Border çizgileri çok kötü duruyor görünmez yapabilirsin.
2) Background rengi hoş durmuyor,gözü yormayacak bir ton seçebilirsin.
3) Menü seçeneklerini daha şık bir şekilde yapabilirsin,Flash menü veya Button şeklinde yaparak daha estetik bir görünüm verebilirsin
4) Yazı karakterlerin türkçeyi desteklemiyor veya kullandığın program tr karakter kullanmana izin vermiyor,Türkiyede yaşıyorsak ve Türkçe içerikli bir site hazırlıyorsan dilimizi mümkün olduğunca doğru bir şekilde kullanmaya özen gösterelim.
Yanlış algılama lütfen.Kendi görüşümce fikirlerimi belirttim uygulayıp uygulamamak senin elinde kolay gelsin.

Ek olarak belirtmek istedim.Bende CorelDraw programına başladım.Yeni olduğum için yaptığım çalışmalar beğenilmiyor.Grafik tasarım işini bilen arkadaşların yapmış olduğu olumsuz cevaplar (Hata yaptığım yerleri ve düzeltilmesi gereken kısımları belirtiyorlar sağolsunlar) beni dahada bu programa sürüklüyor.Çünkü onların belirttiği hataları düzelttikce ortaya daha ciddi bir çalışma çıkıyor ve buda beni mutlu ediyor.Eleştiriliyorum diye algılama eleştiri senin daha düzgün bir tasarım çıkarmana yardımcı olacaktır.Saygılar...