Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Asra Yapı Logo Çalışmalarım(Denemelerim)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑

Henüz seçim yapılmadı ve İLk 3 logoya yoğunlaşmam istendi ...

Yorumlarınızı ve Eleştirilerinizi bekliyorum ama lütfen kırıcı olmayalım :)

Benzer konular

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne biçim logo bu be, buna logmu denir, sen nasıl tasrımcısın, bırak çık git, rencide ol :p
:D:D:D
yeteirnce krıcımıydı :D
çalışmalara gelince bence 9 da yoğunlaş tek renge dönüştür ve renkleri değiştir :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne biçim logo bu be, buna logmu denir, sen nasıl tasrımcısın, bırak çık git, rencide ol :p
:D:D:D
yeteirnce krıcımıydı :D
çalışmalara gelince bence 9 da yoğunlaş tek renge dönüştür ve renkleri değiştir :)

:crying:teşekkür ederim arkadaşım

:) bEnimde farklı logoları beğenmem gerçekleşti :) ama müşteri ilk 3 üstünde istedi yinede alternatif çalışmalar yapacagımı ilettim, zaman bulabilirsem alternatif yapıcam bulamazsam ilk 3 üstünde çalışıcam :)

:party:

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence 2 güzel. Değişikliğe gerek görmüyorum ama müşteri illa istiyorsa belki o şekle "Y" harfini de bir şekilde ekleyebilirsin.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmalar 6 tanemi gözüküyor benmi öyle görüyorum ?

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
fatıhcee nın yorumuna katılıyorum renklerıyle bıraz daha ilgilenirsen daha başarı işler cıkarabılırsın ufakbır hatırlatma maske ve gradient gecişler logoda buyuk sıkıntılar oluşturur yaptığın çalışmayı butun baskı teknıklerine uygun sekılde ayarlamalısın emeğine sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben 1 numara diyorum.Sadece yazı fontunda alternatif çalışmalar yaparsanız oldukça güzel bir çalışma çıkar.Emeğinize sağlık.
Ayrıca sütten ağzı yanmış birisi olarak müşteriye fazla alternatif sunmamanızı öneririm.Seçenek çoğaldıkça kararsızlık baş gösteriyor.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Rüzgar bey Çok haklısınız :)

Fakat renk konusunda istenen renkler yeşil - beyaz yada mavi-beyazdı bende bu doğrultuda çalışmaya çabaladım :) yinede arada farklı renkler denedim ama istenen renk bu imiş :)

Nihat bey sizde fazlasıyla haklısınız alternatif konusunda :) bu durumu bende çok iyi biliyorum :)Müşteriye böyle fazla alternatifli sunum yapmayacagım zaten birdaha :)

Sadece size hangileri üzerinde yoğunlaşmam gerektiğini düşündüğünüzü sormak istiyorum...
Çünkü biliyorsunuz birseyler üzerinde uzun süre çalıştıkça gerçekleri çalışmayı yapan kişi görememeye başlıyor :)
Dışarıdan bakan her zaman daha iyi gözlemler :)

Teşekkürler herkese yorumlar için...:angel:

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Evet üçlü olan.) Onların arasında ilk ikisi gayet başarılı, yeşil ve mavi de gri tonla uyumlu, ikiside olabilir bence... :)

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet üçlü olan.) Onların arasında ilk ikisi gayet başarılı, yeşil ve mavi de gri tonla uyumlu, ikiside olabilir bence... :)

teşekkür ederim canım :)

Genel olarak üzerinde uğraşırsan iyi olur denebilecek var mı ?
Yoksa bu logolarla ekilir miyim arkadaşlar ? :rofl:

xxnesquik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4 ile 9 güzel çalışmalar yany çatılı olanlar renkleri biraz daha sıcaklaştırırdım yerinde olsam:wink:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
4 ile 9 güzel çalışmalar yany çatılı olanlar renkleri biraz daha sıcaklaştırırdım yerinde olsam:wink:

Teşekkür ederim :) istenen renkler bunlar ama yinede alternatif sıcak renkler deneyeceğim :)

teşekkürler tekrar....

bbluee80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben hala 2 diyorum. Çünkü bina izlenimi yaratıyor. Konuya uygun. Diğer logolarda piyasada gördüğümüz alışıldık biçimler ve harfler mevcut ve farklı sektörlere çağrışım yapıyor bende. Renk geçişini kaldırarak ya da farklı yazı karakterleri ile ya da daha önceki önerimle devam et derim.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
MÜŞTERİ 2 ve 3 üzerinde çalışmamı istedi
Renk alternatiflerine izin verildi :) aklıma gelen iyi değişmeler olursa deneyip sizlere sunacagım... yorumları ve eksikleri 2-3 için alırsam sevinirim...

Teşekkürler :)