Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ayyıldız çalışmam

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın; Bir duvar kağıdı çalışmam basit oldu ama görüşlerinizi bekliyorum...:kiss1:

Son düzenleme:

Benzer konular

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Hocam Bayrak Evrim Geçirmiş Direk.. Alttaki Çizgilerin Yanına Mavi Şerit Girse Amerikan Bayragına Benzeyecek İyice.. Derin ve Tartısılmaya Açık Bi Çalışma..
Gölgeleme Olunca Ay Yıldız Bağımsız Oluyor Ama Ne Bileyim Hafif Yıpranmıs Bi Fon Olmus Daha Değişik Tamamlanılabilirdi.. İkisi de Aynı ve Beyaz Yerine Yogun Kırmızı, Bayrak Renklerini ve Duruşunu Bozmadan Fln. Kusura Bakma Ben de Zamanında Çok Türettim Ama Değişime Sokmamaya Çalştım..

Spor Takımı İçin fln Kullanılabilir Gibi Ama.. Eline Sağlık =>

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ay ve yıldızın içindeki çiziklere bakanlar belki bunu yaralara berelere çiziklerle kanlarla alınmış bi vatan olarak algılayabilir ben öyle düşündüm mesela ama bunu sadece bu vatanı bilen biri anlayabilir genelin anlayabiliceği türde bunu sembolize edebilirsin arkadaşın dedği gibi amerikan bayraklarındaki gibi çizgi türü kullanmışsın biraz değişiklik yapsan çok iyi olucak bu haliyle de çok hoş görünüor emeğine sağlık

burakosar

🌟Usta Tasarımcı🌟
hakıkaten değişik böyle seylerden fazla hoşlanmam fakat( yanı milli duygular içeren varelıklar üzerinde oynanmasından ) bu hosuma gitti elıne sağlık...

unutmadan bişey soeucam yav bu kıvrımı nasıl yapıyorsunuz yavv hakıkaten delı olucam lutfen yardımcı olun :D

atak06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görüşleriniz için teşekkür ederim ama ben hiç düşünmedim amerikan bayrağı gibi olur diye zaten çalışma farklı olsun alışılan çemberin dışında birşey olsun diye başladım bu çalışmaya...

burakosar kardeşim sayfa kıvırmayı edit--transform--warp özelliğinden yapabilirsin bu sitede photoshop derslerinde aratırsan bulursun daha detaylı anlatımını beğenmene sevindim;)

grafik_err

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
süper bnce eline saglık..........!!!!!!