Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Babama Kitap Kapağı

yosunum83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çanakkale Savaşlarına Gönül vermiş ve yıllardır bu konu üzerinde çalışmalar yapan,her yıl Türkiyenin dört bir yanında konferanslar düzenleyen Emekli Öğretmen Salim Dağ için acizane bir kapak yapmak istedim.Yaptığım kapak bu.Eleştrilerinizi bekliyorum

kapak2.jpg

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Resimler arası geçmişler olmamış.

Yazılardaki gölgeler fazla gelmiş.

Gökyüzü renkleri çok koyu, biraz daha flu renkler kullanabilirsiniz.

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
Logoları anıtın kenarlarına albilirsiniz
yazıdaki gölge gereksiz, gökyüzünün renginde de biraz oynama yapabilrsin

bosnia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence olmamış, gerçek asker resimleri kullansanız. hem bu bir gezi rehberi, çanakkale şehitliğinde gezilebilecek yerleri kare kare kullanın, kitabın yarısını küçük kareciklerle doldurun. örneğin seyit onbasi aniti, conk bayiri, alçı tepe gibi. ben öyle yapardım. yazarın ismini çok sonra görebildim.

yosunum83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler bosnia bana fikir verin lütfen bekliyorum yorumlarınızı

FB'li girl

🌱Yeni Üye🌱
bence gökyüzü renkleri çok koyu biraz daha açık olabilir ayrica ismi çanakkale ile bütünleşmiş kişileri koyarsanız daha ii olur gibi örn:seyit on başı ayrıca türk kadınlarının mermi taşıyışı falan (başarılar dilerim..)

yosunum83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
FB'li girl teşşekür ederim önerilerini değerlendirecem

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmada bütünlüğü yakalayamamışsınız...manevi yönden içimizi cız ettiren Çanakkale Savaşı'nın manevi ruhunu yansıtmanız gerekiyordu..gelişi güzel yerleştirilmiş sayfaya herşey...bu kadar kalabalığa gerek var mı? şayet varsa o zaman daha düzenli bi şekilde yerleştirilmeli...zemin rengi ya gerçekten gök mavisi yada bayrak zeminli olmalı...metrekareye düşen binlerce mermiyi düşünmek lazım ve elimizin içine sığacak kadar küçük bu kapağı, adına yakışır şekilde çalışmak gerekir diye düşünüyorum...amaç güzel ama üzerinde çalışmalısınız...kolay gelsin...

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle çalışma konusu çok güzel. Ama bazı arkadaşlarında söylediği gibi zemin resimlerin önüne geçmiş. Daha Flu ve eskitme çalışırsan ve zemin yerine fotoğraf kullanırsan olacak. Ben Kesmede Decope yerine Knock-Out 2 tercih ediyorum geçişler gerçekçi oluyor .

Coolmen

🌱Yeni Üye🌱
arka fondaki renkler çok yoğun olmuş onun dışında oldukça başarılı olmuş
kolay gelsin