Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Badolin Tavan Boyası Etiketi

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net

badolintavanboyasietike.jpg

Çalışmada ki kelebek İllüstrasyonu şahsıma aittir.​

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yunus, aslında biraz daha hipnoz etkisi olabilir. Yuvarlak mavi alanın yanlarına 1-2 ton düşük değerlerinide girebilirsin..Beyaz alanları kapatır..Odak noktası beyaz çok açıkta derim.
Kolay gelsin.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Yunus, aslında biraz daha hipnoz etkisi olabilir. Yuvarlak mavi alanın yanlarına 1-2 ton düşük değerlerinide girebilirsin..Beyaz alanları kapatır..Odak noktası beyaz çok açıkta derim.
Kolay gelsin.

Aslında dediğiniz gibi düşünmüştüm ve ilk olarak o şekilde bir tasarım yapmıştım fakat daha sonra içime sinmedi. Alt backround da bir karmaşa yarattığını yorumlayıp sildim. Yorumunuz adına teşekkür ederim.

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmanızdaki kelebek biraz fazla büyük değil mi?Bende yeni açılan bir boya firmasına etiket yaparken logoyu buyuk tutumuştum basılıp kutulara yapışınca fazla göze batıyor...Kelebek büyük yanındakiler küçük kalmış gibi..Firma ismi arka planda kalmış...Brüt 20Kg yazısında da 20 Kg yaparsanız daha ıyı olur...Çalışma hoş gözüküyor ellerinize sağlık...İyi çalışmalar...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Çalışmanızdaki kelebek biraz fazla büyük değil mi?Bende yeni açılan bir boya firmasına etiket yaparken logoyu buyuk tutumuştum basılıp kutulara yapışınca fazla göze batıyor...Kelebek büyük yanındakiler küçük kalmış gibi..Firma ismi arka planda kalmış...Brüt 20Kg yazısında da 20 Kg yaparsanız daha ıyı olur...Çalışma hoş gözüküyor ellerinize sağlık...İyi çalışmalar...

Kelebeğin ön planda olması özellikle istenen bir olaydı. Ne kadar olayı izah etmeye çalışsam da müşteri kelebeğin alıcılar tarafından özellikle satıcıdan kelebeğin vurgulandığını söylendiği için logodan daha ön planda kullanıldı... Yorumunuz adına teşekkür ederim.

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel bir çalışma olmuş,çok özenli çalışılmış ve görsel olarak çok güzel,ellerinize sağlık.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok güzel bir çalışma kolay gelsin