Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başer İnşaat Logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kullanıcı-Adı-1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
ilk logom :D:D 5 dk sürdü yapmak.. :D:D özensiz bişey ama fikirlerinizi almak için ekliyim dedim...
baerinaatze9.jpg

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bİ 5 dakikadaha uğraş bişi benzeyecek

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizin gibi tasarım konusunda bu mantığı güden arkadaşlarıma çok kızıyorum.Tüm tasarım kimliğinizi altüst ediyorsunuz.
Madem 5 dakika sürecekti madem çok özentisiz neden paylaşım.
Yapılan hiçbir emek sallapati değildir!

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanki arkadaş 5 dakikada bunu yapıyorsam. 1 saatte neler yaparım demeye getirmiş..

Olay dakika değilki.. Püf nokta: ben bu işe başladığımdan beri düşünüyorum, yemek yerken tv izlerken otobüste.. sadece bakmıyor, etramıfımı görüyorum... buda demek oluyorki bu gün yaptığım logoyu yıllar önce hazırlamaya başlamışım.. seninki 5. dk. benimki yıllar sürüyor... haa programda bende 5 dk.da çiziyorum... ama fark oluyor işte..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sanki arkadaş 5 dakikada bunu yapıyorsam. 1 saatte neler yaparım demeye getirmiş..

Olay dakika değilki.. Püf nokta: ben bu işe başladığımdan beri düşünüyorum, yemek yerken tv izlerken otobüste.. sadece bakmıyor, etramıfımı görüyorum... buda demek oluyorki bu gün yaptığım logoyu yıllar önce hazırlamaya başlamışım.. seninki 5. dk. benimki yıllar sürüyor... haa programda bende 5 dk.da çiziyorum... ama fark oluyor işte..

Forumda mı okumuştum, yoksa bir arkadaşım mı anlatmıştı hatırlamıyorum:

Döneminin ressamlarından birisine bir gün bir adam gider. Bir portre çizdirmek istediğini söyler. Ressam adamı karşısına alır ve 5 dakika içinde muazzam bir portre çizer...

- Harika olmuş! Ne kadar ödeyeceğim?
-..... $.
-:eek:: 5 dakika için bu kadar paramı! Soyguncumusunuz siz!!!
- 5 dakika değil 40 yıl 5 dakika... der...

Mesajınız buna benzemiş.

Arkadaşın çalışmasına gelince. Özensiz bir çalışmaya özensiz bir eleştiri:

Olmamış!

Ayrıca "Design by seyit" yazmak yerine "Tasarım: Seyit" yazmanız hatta bunu da yazmadan önce grafik tasarım hakkında bilgi edinmeniz gelecekte bu mesleği seçecekseniz sizin açınızdan çok daha iyi olacaktır.

hakan07070

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yoruma gerek yok 5dk lık iş bu kdr olur ancak:)

arock06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
!!!! Bu konuya, bu mesajı yazmak için harcadığım 5 dk'ya yazık....

Olmamış, yazdığın açıklama yüzünden....

Kullanıcı-Adı-1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
vur dedik öldürdünüz yav... :D:D benim bunu koymamın amacı fikirlerinizi almak... şöle yapsan daha iyi olur falan gibisinden.. daha bugün karar verdim logo işiyle uğraşmaya.. biraz saygı gösterin lütfen.. birbirinize gaz vererek patlıyosunuz... aaa ayıptır yav... :D:D:D saolun yorumlar için..

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Birbirimize gaz vermek değil bu :)

Bunun adı MESLEĞE SAYGI!

Siz mesleğe saygı gösterin, insanlarda çalışmalarınıza....

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
vur dedik öldürdünüz yav... :D:D benim bunu koymamın amacı fikirlerinizi almak... şöle yapsan daha iyi olur falan gibisinden.. daha bugün karar verdim logo işiyle uğraşmaya.. biraz saygı gösterin lütfen.. birbirinize gaz vererek patlıyosunuz... aaa ayıptır yav... :D:D:D saolun yorumlar için..

Bu nasıl bir üsluptur böyle? Burdaki amaç zaten bellidir. Biz amacımızın ne olduğunu bilerekten burdayız ama görünen oki siz neden burda olduğunuzun bilincinde değilsiniz! Saygı istiyorsanız yaptığınız işi hafife almayarak işe saygınızı gösterin bizde gerekli saygıdan tatmin olunca yorumlarımızı ifade ederiz.

Stenia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neşeli bir arkadaş sanırım..

eleştiri oklarını isteyerek üstünüze çekiyorsunuz siz. kendi çalışmanızı bize fırsat vermeden zaten alaşağı ediyorsunuz. burda tatmin edici yorum almak için öncelikle kendi işinize kendiniz saygı gösterin.Ayrıca "özensiz" gibi basit bir tanım yerine kötü olmuş bile olsa "elimden gelen buydu" yada "bu işe yeni başladım yapabileceğim bundan ibaret, tavsiyelerinizi rica ederim" gibilerinden bi acıklamayla başlasaydın konuya ne siz vur derdiniz nede kimse öldürürdü:)

biraz daha kafa yormanız gerekiyor.Gelecek çalışmalarınızda başarılar..

Kullanıcı-Adı-1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
stenia en pozitif yaklaşımı sen gösterdin şimdiye kadar teşekkür ederim... ben bu işte ciddiyim... ilerde inşallah daha iyilerini yapabileceğim... "kim birinin ayıbını örterse Allah'ta onun bir ayıbını örter"

omraltiryaki

🌱Yeni Üye🌱
daha yolun başında. ama daha çok 5dakikalar harcamalısın. ayrıca kendi beğenmediğin ve güvenmediğin birşeyi başkalarına sunmanı tavsiye etmem.

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu tür çalışmalar müşteriyi olumsuz etkiliyor ve bu işe gönül verenler sıkıntı içinde kalabiliyor

ayrıca yorumu için VolkanTEKİN'i alkışlıyorum. Saygılar....

almy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kötü olmuş. inşaatla alakası yok. logonun logolukla alakası yok. renk seçimin kötü.. vs vs

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Kardeş 5 dk. da olsa sen emek vermişsin sonucda, sen lafın gelişi söylesende 5dk. yaptığını kafanı yormuşsundur onda.....Azda olsa emek harcamışsın :)

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
fikir vermemiz için çalışmayı yapanın ilk önce 5dkkadan fazla zaman harcaması gerekir.iyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...