Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

BaskıDünyası Broşür

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben beğenmedim fazlada bi cizim bi etki yok zaten kalemler hazır vektör üstüne yazılar yazılmıs cicek brushi okdar. ilk çalışmaya başlayanlar ıcın hep sunu derım sade çalışın sizede onu demek istiyorum glow yerine net fontlarla duzen saglayıp ürünleri one çıkarın derim.bide oval cizgiler kullanmısınız ama font secımınız keskin onada dikkat edin. kolay gelsin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tipografiden tutun sayfa düzenine kadar oldukça fazla hatalar var.Bir ajans için daha derli toplu bir çalışma olabilirdi.Yine de emek harcandığı için emeğinize sağlık diyorum.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Baskı bölümünde "yastık baskı, kupa baskı...." yazıları eşit büyüklükte değil, bu da göz tırmalıyor. Hatta fontta değişmeli bence zira broşür yeterince hareketli, bir de font hareketli olunca göz yoruyor hatta tırmalıyor.

Emeğe saygılar..........................

vlkndztpe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Faydalı Yorumlarınız İçin Çok TEşekkür Ederim Arkadaşlar.

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Aslında renkli birşeyler yapmak istemişsiniz, o başlıklarda hoş duruyor bence ama bilgi verilen kısımların sadeleşmeye ihtiyacı var.

vlkndztpe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında renkli birşeyler yapmak istemişsiniz, o başlıklarda hoş duruyor bence ama bilgi verilen kısımların sadeleşmeye ihtiyacı var.
evet dediğiniz gibi renkli bişiler olsun istedim.. karmaşık olduğunun farkındayım ama yazılmayan daha çok ürün ve bilgi var :S

baskan278

🌱Yeni Üye🌱
grafikte resimler ön planda olsa daha iyi olurdu çok karışık görünmüş yazılar resimler font çok güzel değil daha değişik bir halde olsa daha güzel olurdu yinede emek vermişsin eline sağlık kolay gelsin

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
grafikte resimler ön planda olsa daha iyi olurdu çok karışık görünmüş yazılar resimler font çok güzel değil daha değişik bir halde olsa daha güzel olurdu yinede emek vermişsin eline sağlık kolay gelsin

Yazmış olduğunuz 04-10-2009 tarihli konudur.