Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bebek şampuanı etiketi

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınıza...

babyyshampoo.jpg

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Böyle bir ürün var mı yoksa siz sadece bunu kendinizi sınamak adına mı yaptınız?

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
böle bi etiket piyasa sürülecek okeyi alındı ben küçük değişiklikler var ise deneyimli deneyimsiz fark etmes eleştiriler ile dahada güzel bişi çıkarmak taraftarıydım ;)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tears free ile ördeğin nasıl bir bağlantısı var onu anlamadım? yeşil renk güzel olmuş ama orta kısımdaki objeler gelişigüzel öylece konmuş gibi duruyor.

Son düzenleme:

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tears free ile öredeğin nasıl bir bağlantısı var onu anlamadım? yeşil renk güzel olmuş ama orta kısımdaki objeler gelişigüzel öylece konmuş gibi duruyor.

ördek tamamen müşterinin düşüncesi :) zemine gelince efet gelişi güzel koydum ve bence fena durmadıgına inanıorum yanlışmıyım

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
ördek tamamen müşterinin düşüncesi :) zemine gelince efet gelişi güzel koydum ve bence fena durmadıgına inanıorum yanlışmıyım

Müşterilerin bazı istekleri beni delirtiyo!!!
yoo zevk senin. Sonuçta kendi düşüncelerimizi bilmek istediğin için işini buraya yükledin, bende söyledim.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Etikette kullanılan bebek resmi.. google aramalarında bolca çıkan bir resim.. hemen hemen her bebek resmi kullanılması gerektiğinde bunu görüyorum..

1.) Etki yaratmak için farklı bir görsel seçin
2.) Telif hakkından doğacak sıkıntılar sebebiyle, kesinlikle başka görsel seçin.

arvaly

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık. daha özgün bir tasarım için uğraşmanızı tavsiye ediyorum. iyi çalışmalar.

fatmania

🌱Yeni Üye🌱
Bence bebek resmı etıket ıcın kullanılacak bı resım dııl..rengı bozuk bı bebek resmı..renklerın bırlesımınden olusan sıyahlar baskıda cok cok dıkkat cekecektır. Baby shampoo yazısının kenar cızgılerını bence keskın yerıne yuvarlanmıs sekılde kullansan konsepte uygun yazı kullanmıs olursun.orda bı sertlık soz konusu...ordekvarı bı cıvcıv varya o zaten calısmayı dalıne suruklemıs ama tam oraya da gıdememıs.ve tears free yazısı daha buyuk alanda kullanılıp ordekvarı cıvcıvde kucultulebılır zannımca boylece hem musterı ıstegı yerıne gelmıs olur hemde ozgun calısma yapmıs olursunuz.new yazısı cok boslukta gıbı gelıyo bana yanı new yazısının altındakı alanı kullanmasanız daha farklı bır alan kesfetsenız daha yaratıcı olur bence...emegınıze saglık...

black_angel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yahu sizler hangi ajans da çalışıyorsunuz merak ediyorum. artık dayanamıyacam atarsanız atın. arkadaşlar ben okullu değilim die sölemediğinizi bırakmazsınız ama şu tasarımları ben yapsam iten aıırım yaw.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
yahu sizler hangi ajans da çalışıyorsunuz merak ediyorum. artık dayanamıyacam atarsanız atın. arkadaşlar ben okullu değilim die sölemediğinizi bırakmazsınız ama şu tasarımları ben yapsam iten aıırım yaw.

Öncelikle sakin olun lütfen! Keskin sirke küpüne zararmış..

Sonra şapkanızı bi önünüze alıp düşünüp, bu sitem bu isyan neye? Burda ayrımcılık yok, bende mektepli sayılmam, ve forumumuzun aktif üyelerinin %50 si de mektepli değiller! bu güne kadar hangi konuda ayrımcılık yapılmış eleştirisel yorumlarda? kim demiş sitede mektepliler korunuyor diye?

Bu konu pek ragbet görmemiş hepsi o, gören arkadaşlarda beğenmemiş zaten, ve bi tane olumlu yorum yok!.. ama siz serzenişte bulunuyorsunuz!... sakin olun işlerinizi paylaşın bırakın gerisini halk (forum üyeleri) halleder.