Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bi Logo da benden :)

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mrb. arkadaşlar
grafiker değilim ama olma yolunda ilerlemeye çalışıyorum buda yaptığım logolardan bi tanesi. SEKMAN MAKİNA ( Makina parçaları imalat firması)
sekman2.gif

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence bu logo makinacıyı anlatmıyor sana fikir vereyim dişli,çark türü şeyler çiz

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
dişli çark çok kilişe oldu hep çark kullanılıyo farklı bişey olsun istedim

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dişli çark çok kilişe oldu hep çark kullanılıyo farklı bişey olsun istedim

o zaman sana başka bi tavsiye vereyim burda ingiliz anahtarı gibi bişi seziyorum biraz daha üzerinde çalışırsan dahada güzel olabilir... klişe şeyleri yapmak benimde hoşuma gitmiyor ama bazen müşteri velinimetimizdir... :)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilkönce şunu açıklamak istiyorum bi makina firmasına logo yapıyorsunuz logo olarak bi ingiliz anahtarını örnek alarak yapıyosunuz bunu profesyönel anlamda inceleyen bir kişi yani çok eleyip sık dokuyan birisi demek bu firmanın yaptığı makinalar çok çabuk bozuluyor ki bi ingiliz anahtarıgibi logosu var der :D demek istediğim şu bi anahtar bi makina firmasını kötü bi anlamda açıklar bu bana göre böyle geliyo ama firma sahibi ne düşünür orasını bilemem bence logoyu değiştir derim ben :D

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
o zaman sana başka bi tavsiye vereyim burda ingiliz anahtarı gibi bişi seziyorum biraz daha üzerinde çalışırsan dahada güzel olabilir... klişe şeyleri yapmak benimde hoşuma gitmiyor ama bazen müşteri velinimetimizdir... :)

Kendinizi geliştirme çabası güdüyorsanız eğer, müşterinizi de geliştirme gayreti göstermelisiniz. Yok öyle bir kaygım diyorsanız; boş verin gitsin.!

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım dişli çarkı kullanmak istemeyişini anlayışla karşılarım
ama amblem olarak kullandığın o 'S' harfi çok hemde çok basit kaçmış yazı fontunla uyuşmuyor

madem ki dişli kullanmayacaksın o zaman s-m harfleriyle bir amblem oluştur ve bunu yazının soluna yada üstüne bir kaç deneme yaparak yeni çalışmalar çıkar ortaya

hadi sana kolay gelsin

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler arkadaşlar eleştiriler için
gerçektende düşününce size hak vermemek elde değil şimdi düşündümde bir makina firmasından çok tamirat üzerine çalışan bi işyeri logosuna benzetmişim:)

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kendinizi geliştirme çabası güdüyorsanız eğer, müşterinizi de geliştirme gayreti göstermelisiniz. Yok öyle bir kaygım diyorsanız; boş verin gitsin.!

sende benim gibi acayip kıl müşterilerle karşılaşsaydın böyle söylemezdin eminim.. ;)