Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bilardo salonu logosu

tubakocael

🌱Yeni Üye🌱
dnZ0Q.gif

ilk logo çalışmam.olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Benzer konular

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hiç logoya benzemiyor bu hoş olmamış ama ilk olmasının etkileridir bunlar tabi çalıştıkça, daha çok şey çıkardıkça tasarımların daha da güzelleşir umarım emeğine sağlık.

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
arkadaşa katılıyorum... şunu eklemek istedim ama çoğu ilk yapan arkadaşlara nazaran türkçe karakter hatası yapmamışsınız..emeğinize sağlık :)

tubakocael

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler :) aslında logo kurallarını okudum az çok biliyorum da tam olarak hangi konuda benzememiş söyleyebilirmisiniz?amacım yanlışlarımı düzeltmek.

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
kalıcı bır logo gıbı olmamıs arkadasım daha ılgınc bır fontla bılardo toplarını kullansan bilardo dakı i yerıne bılardo sopasını sekıllendırıp koysan daha dıkkat cekıcı olur sanırım..
kolay gelsın...

_NeXcO_

🌱Yeni Üye🌱
Akılda kalıcı ve ilgi çekici değil yani ilk bakışta logo olduğunu anlamak zor. İlk çalışman olmasından dolayı genel eleştri değil sadece özeleştiri yapmak lazım diyorum. Zamanla kendini geliştireceksin. Birde işletme ismini tamamen logo olarak değilde sadece yan eleman olarak kullanırsan daha başarılı bir çalışma yapabilirsin gibi geliyor bana. İyi çalışmalar.

tubakocael

🌱Yeni Üye🌱
Akılda kalıcı ve ilgi çekici değil yani ilk bakışta logo olduğunu anlamak zor. İlk çalışman olmasından dolayı genel eleştri değil sadece özeleştiri yapmak lazım diyorum. Zamanla kendini geliştireceksin. Birde işletme ismini tamamen logo olarak değilde sadece yan eleman olarak kullanırsan daha başarılı bir çalışma yapabilirsin gibi geliyor bana. İyi çalışmalar.

teşekkürler

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
olacak. olacak... Logo bütünlüğünü kuramamışsınız. Ama kurbilirsiniz. Gayret. Burdan çok güzel bir logoya ulaşabilirsiniz. Eminim ki bir çok deneyimli arkadaş kafasında evirip çevirmiştir bunu...

Size önerim, Leke, derinlik, ve yine lekeler arasındaki hiyerarşileri inceledikten sonra. tekrar çalışmanız. Bol bol logo bakın. zaten neyi eksik yaptığınızı göreceksiniz. Ama olacak orası belli.

tubakocael

🌱Yeni Üye🌱
olacak. olacak... Logo bütünlüğünü kuramamışsınız. Ama kurbilirsiniz. Gayret. Burdan çok güzel bir logoya ulaşabilirsiniz. Eminim ki bir çok deneyimli arkadaş kafasında evirip çevirmiştir bunu...

Size önerim, Leke, derinlik, ve yine lekeler arasındaki hiyerarşileri inceledikten sonra. tekrar çalışmanız. Bol bol logo bakın. zaten neyi eksik yaptığınızı göreceksiniz. Ama olacak orası belli.

Çok çok teşekkür ederim.sayenizde azmim daha da arttı :rofl: