Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bilecik Üniversitesine yapmış olduğum afiş

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
afi3bilecika4rz6.jpg

yorumlarınızı bekliyorum

pek beğenmediniz galiba arkadaşlar

Benzer konular

pilot43

🌱Yeni Üye🌱
arkadas msnin varsa bir profesonel tasarim yapalim sana istersen ben almanyadan tasarimciyim bunun üc sene egitimini gördüm yardim ci olurum

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
bence bundan çok ayrı bir şey dene beğenmemek değil, emek verilmiş bir şeyi beğenmemek ayıp bilmiyorum. yalnız şöyle ifade etmeliyim eksiklikleri ve fazlalıkları çok. bence bunu tamamen sil kafandan aklını iyice boşalt iç bir kahve yeniden yap. bu tasarımdan illa gelir yapışır birşeyler onları farklı yorumlamayı dene ama bence sen yapmalısın.

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim yorumlarınız için yeni mezun olduğum için bi çok eksiğim var fikir verici düşünceler bana hep yardımcı olacaktır

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
fon fena değil bence onun üzerinden gidebilirsin sen çok sevdiysen. yazılara uyguladığın strokelar çok kalın değil mi sence de? yazıları dairesel yazman güzel ama okunuşu zorlaştırmış özellikle panayırda. belki onları uzun uzun yazmak yerine kavramsal olarak anlatma yoluna gidebilirsin. ya da yazılara o kadar sıkışmış havası vermeden neler yapabilirsin bir düşün bakalım... ya da yazılar sıkışık olacaksa onun da güzel bir yolu bulunabilinir. mikrofon illa ki şenlikte var ama bilemiyorum uymamış bu afişe. tamamen vazgeç demiyorum yaptığın herşeyden ama sayfanı temizleyip öyle başla ki aklın başka şeylere açılabilsin.

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sağol düşünceleri kaide alıp değerlendiricem yazıların için çok teşekkürler

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
ben bilecikliyim
bir bilecikli olarak çalışmanın yetersiz olduğunu söyleyebilirim
gösterişsiz renkler brushlar yazı fontları vs.vs.vs.
ayrıca üniversiteyle ilgili hiçbir malzeme yok (örneğin logosu)
sitedeki diğer çalışmaları incelemeni öneririm

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim yaptığımda okulun logosu yoktu onu okula logoyu da bizim bölümdeki arkadaşlar yaptı lakin seçilmemişti daha eski bir çalışma zaten

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hımm ya kardeş kusura bakmada söylemek zorundayım..affına sığnıyorum yani bu afişte gördüklerimi söylemezsem sana kötülük etmiş olurum..bu tür afişleri çok gördüm. copy+past yöntemiyle yapılmış gibi hepsi tabiri caiz ise çakma bir afiş olmuş .. daha orjinal fikirler düşünmen gerek :) başarılar..

okanazli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bilecik Üniversitesi faaliyete girmeden afişleri dolaşmaya başlamış ancak afiş yeterli gözükmüyor. Renkler uyumlu değil yazı tipleri daha güzel olabilir. Ufak tefek dokunuşlarla güzel hal alabilir.

art_design

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bundan çok ayrı bir şey dene beğenmemek değil, emek verilmiş bir şeyi beğenmemek ayıp bilmiyorum. yalnız şöyle ifade etmeliyim eksiklikleri ve fazlalıkları çok. bence bunu tamamen sil kafandan aklını iyice boşalt iç bir kahve yeniden yap. bu tasarımdan illa gelir yapışır birşeyler onları farklı yorumlamayı dene ama bence sen yapmalısın.

aynen katılıyorum

ben bilecikliyim
bir bilecikli olarak çalışmanın yetersiz olduğunu söyleyebilirim
gösterişsiz renkler brushlar yazı fontları vs.vs.vs.
ayrıca üniversiteyle ilgili hiçbir malzeme yok (örneğin logosu)
sitedeki diğer çalışmaları incelemeni öneririm

sevgili dostum senin beğendiğin bir çalışma var mı bu sitede merak içindeyim...

vizyon222

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende bilecikte oturdum 20 sene elimizden geldihince yardımcı oluruz... sitedeki tasarımları incele bende inceleyerek yapıyorum ve çok faydasını gördüm... ilk yorumlarıma bakarsan bide sonraki yorumlarıma bakarsan arasında çok fark var... açıkcası hiç hoş olmamış yeni birşeyler dene derim...

kasirga19

🌱Yeni Üye🌱
Çalışma Güzel Fikir de güzel ama Eksik ve Yetersiz Yerler olduğu bir gerçek.
Öncelikle Emeğine saygım sonsuz bunu belirtmek isterim ama O mikrofon Yerine Daha orjinal bir resim kullanabilirdin bence.. Oradaki dekorlar çok göze çarpıcı ve sanki orada unutulmuş gibi biraz değişiklik sonrasında dah güzel olabilir. TŞK ederim.