Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Billboard Çalışması

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
stlnuriyeb01.jpg

Benzer konular

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
tatlılar tabaga uymamış gibi.can çektirmedi

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eleştiriler için teşekkür ederim

ozgurcuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Elinize sağlık güzel olmuş. Olsa da yesek :D

blackslope

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tatlılar oturmamış..
ama eğer sütü siz çizdiyseniz tebrikler çok başarılı

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sütü ben çizmedim. Ama cizmesi çok zor değil. Uğraşmak lazım. Tabaktaki tatlıya gelince montaj değil tabakta çekim yapıldı. Saygılar...

BU çalışmayı paylaşmanın asıl sebebi (Başta yazsaydım daha iyi olurdu) Outdoor çalışmaların tasarımında sadeliğin önemiydi. Tasarımda ne kadar karmaşa olursa o kadar kötü. İyi çalışmalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tabak çalışmayla uygun perspektifte değil. Diğer görsellerle bütünlük oluşturmuyor.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dost acı söyler! Dost olmadığımıza ve meslektaş olduğumuza göre sanırım daha acısını istersiniz :)

Firmanın sloganı başka bir gıda sektöründeki firmadan alıntıdır. Bu konuda firma yetkilikeri gerekli araştırmayı yapmadığınız konusunda size uyarı ve yasal işlem yaptırabilir.

Sebebi de Bir firmanın izni olmadan, Logo, amblem ve sloganını ortak kullanım alanına çıkartılamaz olmasıdır.

Çalışmanıza gelince, hazır PSD çziimlerden süt ile sadeliği yakaladığınızı belirtiyorsunuz. Yapması zor değil ama zaman lazım diyorsunuz.. Çok hoş, traji komik durum. Tabağı al, çevir koy ''bakın Bilboard çalışması''.

Firma Logosunun zeminle uyumu haricinde onaylanacak bir durum yok diye düşünmekteyim.

Saygılarımla.

Örnek bahsettiğim slogan:

https://www.virahaber.com/haber/galore-tadinda-mutluluk-var-11702.htm

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tadında Mutluluk var şeklinde yazılmış. var kelimesi (v) harfi küçük yazılmış. Yada Mutluluk kelimesinde ( M ) harfi büyük yazılmış.

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dost acı söyler! Dost olmadığımıza ve meslektaş olduğumuza göre sanırım daha acısını istersiniz :)

Firmanın sloganı başka bir gıda sektöründeki firmadan alıntıdır. Bu konuda firma yetkilikeri gerekli araştırmayı yapmadığınız konusunda size uyarı ve yasal işlem yaptırabilir.

Sebebi de Bir firmanın izni olmadan, Logo, amblem ve sloganını ortak kullanım alanına çıkartılamaz olmasıdır.

Çalışmanıza gelince, hazır PSD çziimlerden süt ile sadeliği yakaladığınızı belirtiyorsunuz. Yapması zor değil ama zaman lazım diyorsunuz.. Çok hoş, traji komik durum. Tabağı al, çevir koy ''bakın Bilboard çalışması''.

Firma Logosunun zeminle uyumu haricinde onaylanacak bir durum yok diye düşünmekteyim.

Saygılarımla.

Örnek bahsettiğim slogan:

https://www.virahaber.com/haber/galore-tadinda-mutluluk-var-11702.htm

Eleştirileriniz için teşekkürler. Ama acı değil tatlı geldi eleştirileriniz. Gelelim slogana bu slogan firmanın asıl sloganı değil ! 2. olarak bu iş onaylandı fakat baskıya girmedi (maddi sebeplerden). Firmanın asıl ajansının isteği üzerine bu slogan yazıldı. Yani düşündüğünüz gibi illegal bir durum oluşmadı.

Ayrıca elimde hazır bir illustarasyon varken, siz traji komik değerlendireceksiniz diye yada " Yav çok çabuk oldu. Şu illustrasyonu en iyisi ben çizeyim ! " deyip boşa zaman harcayarak daha Traji Komik bir duruma düşmem !

Ayrıca Logonun zemine uymasının dışındaki onayınızda beni çok ilgilendirmiyor diye düşünmekteyim ...

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tadında Mutluluk var şeklinde yazılmış. var kelimesi (v) harfi küçük yazılmış. Yada Mutluluk kelimesinde ( M ) harfi büyük yazılmış.

İş baskıya geçemediğinden son kontroller yapılmamıştı. Teşekkürler...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eleştirileriniz için teşekkürler. Ama acı değil tatlı geldi eleştirileriniz. Gelelim slogana bu slogan firmanın asıl sloganı değil ! 2. olarak bu iş onaylandı fakat baskıya girmedi (maddi sebeplerden). Firmanın asıl ajansının isteği üzerine bu slogan yazıldı. Yani düşündüğünüz gibi illegal bir durum oluşmadı.

Ayrıca elimde hazır bir illustarasyon varken, siz traji komik değerlendireceksiniz diye yada " Yav çok çabuk oldu. Şu illustrasyonu en iyisi ben çizeyim ! " deyip boşa zaman harcayarak daha Traji Komik bir duruma düşmem !

Ayrıca Logonun zemine uymasının dışındaki onayınızda beni çok ilgilendirmiyor diye düşünmekteyim ...

Niyetim polemik yaratıp huzursuzluk yaratmak değil. Umursamaz tavır sergilemenin de lüzmu yok bu durumda. Bir paylaşım platformunda işlerimizi yayınlıyoruz ki iyi kötü bu işi nasıl yaptığımızı deşifre edelim.

Firmaya yaptığınız çalışmanın baskıya girmemesine züldüm fakat, bahsettiğim sloganın birebir aynı olmasının yol açacağı hukuksal sıkıntılardan nasiplenmediğine sevindim. Her ne kadar farklı bir ajans onaylasada işim yükümlüküğünü aldığınızdan dolayı topun sizede çarpıp gol olması kaçınılmazdı.

Yeni çalışmalarda vektörel çizimin hazır olması, diğer tasarımlarda da hazır çizimin kullanılmasını genel anlamda hiçbir tasarımcı desteklekmez. Boşa zaman harcamak diye düşünmeden, sadece sizin emeğinizin olduğu bir çalışmayı herkes benimser ve sahip çıkar. Sizinde tasarım üzerine çalışmanızdan dolayı bunu belirtmiştim. Yani bir mesektaş gibi gördüm sadece sizide.

Kimseyi takmam banane yahu, çokta fifi modunuzdan dolayıda ayrıca kutluyorum. İyiki varsınızda stajerlerime örnekler sunabiliyorum.

İyi çalışmalar.

PaTRoN42

🌱Yeni Üye🌱
Billboard dikkat çekmez bu durumda. Tabak uyum oluşturmamış...

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlginiz için teşekkürler ...