Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir çalışma örneği daha

yasineken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

a2.png

Konya Terapi

demir13

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam,

* Logonun olduğu sol kısımla menünün ve içeriğin bulunduğu kısım birbirinden kopuk gibi geldi bana. (Sanırım yeşil zeminli menünün solundan yukarıya uzanan gri sınır çizgisi - border yüzünden öyle algıladım. Bir de büyük fotoğraf logonun alt sınırından başlamamış, neredeyse ortasına kadar gelmiş ve logo kalabalıkta kaybolmuş. Aslında logo bir hayli büyük bile sayılır)

* Bence menünün altındaki yeşil zemin biraz kalın olmuş ve o da bir kalabalık oluşturuyor.

* "Çocuk Psikolojisi" yazan büyük fotoğrafın altında bi gökyüzü zemini başlıyor sanki ama ortada yok.

* Yine aynı fotoğrafın (çocuk psikollojisi) altındaki 3 tane link/buton var: Online Terapi - Bizi Arayın - Randevu Al... Bunlar sol taraftan beri gelen gri rengin ve fotoğrafın orta kısımından gelen gri rengin içinde kaybolmuş. Onları da belki beyaz zemin üzerinde mavi veya yeşil renklerde yaparsanız bütünlük sağlanabilir.

Kısacası, ellerinize sağlık. Ancak bana ortalıkta bir kalabalıklık var gibi geldi.
İyi çalışmalar.

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sol taraf oldukça sade. Göze batan rahatsızlık veren bir şey yok. Renk uyumu da iyi.
Ama logodan başlayan gri çizginizin sağ tarafından bir karmaşa var. Aslında her şey simetrik ve yerinde ama renkler ve yazılar birbirine aykırı olmuş biraz. Menü çubuğunuz bana yeşil bir banner gibi geldi nedense :/ Menü ile çocuk psikolojisi resminin arasındaki (gök yüzü var mı belli değil) mavi alan farklı bir temaya geçiyormuşum hissi verdi. Bir de sağ alttaki karikatürde bir web adresi var ama gözlerden o kadar uzak ki... Düzen olarak iyi sayılabilecek bir çalışma hocam. Renkleri ve yerleştirme düzenini bir daha elden geçirdiğinizde daha iyi olacaktır (;
İyi çalışmalar.

yasineken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar dikkate almaya çalışacağım.Ama niye siteye girip incelemeden böyle yorumlar yazdınız çok garip geldi bana :) neyse zararı yok arkadaşlar.Demir 1 kalabalık var yazmış portal da elbet ki kalabalık olacak renk uyumu dediğiniz şeylerde kurumsal renkler arkadaşlar kurumsal çalışmalarda kurumsal renklerin tarzın dışına çıkılmaz yorumlarınız için teşekkürler.

Demir1 arkadaşımıza ait çalışmalardan bence incelemek isterim.Baya bilgisi var zannımca.:)

Son düzenleme: