Merhaba arkadaşlar,
Daha inşaatı başlamamış bir proje için web sitesine tanıtıcı sanal tur uygulaması yerleştirmek istiyoruz.
Odaların tasarımını bir arkadaşımız max da yapıcak ancak kendisi sanal turla ilgili bilgi sahibi değil.
2 gündür bu konuyu aralıksız araştırıyorum.
Fotoğraflar için Photoshop CS3 ve CS4 yeterli ancak oda için sağa sola dönüş istendiği zaman yardımcı programlar kullanmak lazım.
benim araştırmalarımda önce çıkanlar krpano ve Tourweaver programları.
Şimdi içinde bulunduğumuz 3ds max başlığını ilgilendiren soruma geçeyim.
Araştırmalarım sırasında max 6 dan itibaren panorama render özelliği ile panormaik görüntüler yapılabildiğini okudum.
Böyle bir daire yada tasarımını panoramik hale getiren varmıdır yada biz elimizde ki çizimleri (ki henüz bitmedi.. hatta nerdeyse başlanmadı
) )
nasıl böyle bir operasyon için kullanabiliriz.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Mehmet
Daha inşaatı başlamamış bir proje için web sitesine tanıtıcı sanal tur uygulaması yerleştirmek istiyoruz.
Odaların tasarımını bir arkadaşımız max da yapıcak ancak kendisi sanal turla ilgili bilgi sahibi değil.
2 gündür bu konuyu aralıksız araştırıyorum.
Fotoğraflar için Photoshop CS3 ve CS4 yeterli ancak oda için sağa sola dönüş istendiği zaman yardımcı programlar kullanmak lazım.
benim araştırmalarımda önce çıkanlar krpano ve Tourweaver programları.
Şimdi içinde bulunduğumuz 3ds max başlığını ilgilendiren soruma geçeyim.
Araştırmalarım sırasında max 6 dan itibaren panorama render özelliği ile panormaik görüntüler yapılabildiğini okudum.
Böyle bir daire yada tasarımını panoramik hale getiren varmıdır yada biz elimizde ki çizimleri (ki henüz bitmedi.. hatta nerdeyse başlanmadı
nasıl böyle bir operasyon için kullanabiliriz.
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Mehmet