Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bir Fotoğrafı Vektörel Yapma( Karakalem Tarzı)

BaDCoD

🌱Yeni Üye🌱
Örneğin Bir Vesikalık Fotoğrafı Nasıl Vektorel Hale Getirebiliriz Yani Siyah KArakalem Çizim Hali Varya O şekilde Getirilebiliyormuş ama nasıl oluyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tşk ederim

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fotografı Sıyah - Beyaza donustur daha sonra corel drawda Trace Bitmapden ayarla

BaDCoD

🌱Yeni Üye🌱
Fotografı Sıyah - Beyaza donustur daha sonra corel drawda Trace Bitmapden ayarla

Hocam peki bu işlemi nasıl ypacağım yani nerden siyah beyaza dönüştürebilirim ? Trace Bitmap Ayarı nerde kusura bakmayın hocam ilkez yapacağım için ayrıntılı soruyorum birde acil lazım yoksa deneme yanılma ile bulmaya çalışırdım

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Anlatmaya çalıştım.Umarım başarılı olmuşumdur.

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Pathlemıs oldugmuz imajımızı Corelde Import edelım. Daha sonra imajı secerek Convert to Bitmap a tıklayalım
23481336yr7.jpg

Acılan pencerede Color Mode Grayscale yapalım (resulation size kalmış)
30061230wx8.jpg

Daha Sonra Effects den Brightness/Contranst/Intensity ile rengı açalım (bu vektorele cevırdıkden sonra hatların daha belırgın olması ıcın lazım olucak bır işlem)

2aqf9.jpg

Daha sonra Bitmaps sekmesindeki Trace Bitmap Menusundeki line Art secenegını secelım (burdaki diğer modlardan da farklı sonuclar alabılırsınız)
68024515dc0.jpg

Açılan Pencerede Smoothing ve Detail seçenekleri ile istediğiniz görüntüyü yakalayana kadar ayar yapabilirsiniz.
88689395zc9.jpg

İşte benım yaptıgım sonuc.
77029211xg2.jpg

Alıntı Değildir:) Konu mankeni de Oğlum:):):)

Son düzenleme:

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
isterseniz resmi pathlemeden de bu işlemi yapabılırsını tabıkı:)