Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir hastanenin diyet afisi

soprano

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mdvdietafiskontrolqq5.jpg

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
bana göre afiş dikkat çeken ve bir kelime yada bir objeyle anlatandır..bakıp her yerini inceliyebileceğim bir çalışma olmuş, mezureyle elma fikri iyi belki iki değil de tek olarak kullanılsa diye bi içimden geçti sadelik açısından sadece..
ellerine sağlık

Grafipixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kompozisyonun verdiği mesajla anlatılmak istenenin örtüştüğü, kullanılan imajın kalitesi, alt tarafda resimden zemine kusursuz geçişiyle çok güzel bir çalışma olmuş. ama yinede sebebini bilmediğim bir sebepden dolayı yukardaki yazı gözümü tırmalıyor ama dediğim gibi neden gözümü rahatsız ettiğini bulamadım.

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
VUCUD analiz cihazı çok havada kalmış onun harici güzel

AnoktaKADİR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Genel olarak bence hoş bi çalışma ama yukardaki yazıda "Vücut çalışma hızınız" ifadesi etrafındaki stroke bir veya iki değer daha düşük olabilir di ve bu da yazıların birbiriyle olan orantısını bozmazdı diye düşünüyorum ve ayrıca cihaz çok az daha büyütülebilirdi
bence...:disappoint:

cok_yasa_kamil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet analiz cihazı havada kalmış ve zeminle benzer renk tonlarına sahip :)
ona bir güzellik yaparsanız harika bir çalışma olacak.
bir de arkadaşın dediği gibi yazı kontürünü biraz düşürüp satır arasını azcık açsanız biraz daha farklı olabilir.

ellerinize sağlık :)

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
sevgili soprano;
Elma ve mezuro tasarımı size mi ait? size ait ise oldukça hoş görsel oluşturmuşsunuz..yazı karekterine bende takıldım..teşekkürlerimle..