Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bir resme başka bir resim ekleme fotomontaj

radicalj

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar mesela pizza kulesi nin önüne kendi resmimi eklemek istiyorum
renkleri birtürlü ayarlayamadım arkaplanla benim fotograf arasındaki rengi nasıl
bütünleştirebilirm başka çalışmalarımdada bu renk bütünlüğünü bir türlü ayarlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
photoshopta yapmaya çalışıyorsanız forumda 'fotomontaj' diye arattıgınızda birçok örnek anlatım çıkıyor.

traubon2

🌱Yeni Üye🌱
eğer photoshop ta yapıyorsan "image > adjustments > match color" u kullanabilirsin. bu özellik layerlar arasındaki renk değerlerini birbirine benzetmeye yaramaktadır

radicalj

🌱Yeni Üye🌱
forumlarda aradım buldugum örneklerin arkaplanlarında cok fazla ayrıntı yok benikinde insanlarda var oyüzden oraya biyere eklediğimde ben burdayım diyor resim neyse resmide ekleyecegim evdeki pc de oldugu için ekleyemedim teşekkürler arkadaşlar

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
rengini değiştirmek istediğin yeri decupe edip İmage > Adjustments > Hue/Saturation'dan değiştirmeyi denedinmi?

radicalj

🌱Yeni Üye🌱
denedim yüz değiştirme örneklerinde yapılan yolların tamamını denedim fakat sonuç alamadım siyah beyaz biraz eskitilmiş görüntü verdim resmin tamamına öncesimde ekleyecegim resmi diğer resmin renk durumuna göre ayarlamaya çalıştım olmadı ya akşam biraz daha kafa yorayım bakalım yapabilekmiyim

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Resmi göremediğimiz için tam anlamıyla yardımcı olamayız malesef..

radicalj

🌱Yeni Üye🌱
resimleri yarın ekleyecegim arkadaşlar teşekkürler

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ctrl + L yapıp iki layera ayrı renk ayarları yapabilirsin..

mizoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
luminosity efektini kullanabilirsin

radicalj

🌱Yeni Üye🌱
1872_DSC00364_1189809162.JPG

resim bu arkadaşlar herhangi bir fotografı nasıl ekleyebiliriz böyle bir resme söylediklerini yapmıştım aslın da birdaha uyguladım yinede olmadı.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence background renkleri birleştirmek yerine kendi resminizi güzelce decupe edip bunun üzerine koyabilirsiniz..Eklemek istediğiniz resminizi de koyarsanız size görsellerle anlatarak yarcım olabilirim.

o z a N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.htm3d.com
Bu konuda mükkemel sonuç istiyorsan ve after effects kullanabiliyorsan,
Pizza kulesinin üzerine kendi fotoğrafını koyuyosun. Fotoğrafın yanındaki sekmeden "mode" diosun, "normal" yazan kısmı "overlay" yapıyorsun..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bu resim çok sorunlu değil ki güneşli bir günde çekilmiş bir fotonuz size yardım eder. Ayrıca ctrl-l gerçekten yardımcı olur. ve yine ayrıca matchcolor iyi bir öneriydi...

traubon2

🌱Yeni Üye🌱
sana bir yol gosterdim ama galiba pek ilgini çekmemiş. sorduğun sorunun en iyi çözümü sana sunduğum çözüm oysaki

mssercan

🌱Yeni Üye🌱
layer mask yap brush kullanarak ekledıgın resmın arka planını sıl o zaman parlamazsın :S