Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Blog Tasarımı Web Arayüzü [yorumları bekliyorum]

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
Bu yaptığım tasarım şu an kodlanma aşamasına geçmek üzere. Wordpress altyapısına göre tasarlandı WP giydirme de yapılacak ondan sonra da çoklu satışa sunmayı planlıyoruz. Gözünüze batan bir eksiklik varsa söylerseniz çok makbule geçer. İş işten geçmeden tasarımı bir nihayete vardırmak istiyorum. (Sağ ve soldaki reklam alanları yeni adwords boyutlarındandır)

https://i1120.photobucket.com/albums/l487/FrenzyDM/mehmetyuumlkselblogtema.jpg

Benzer konular

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
çok detaylı bakamadım daha yüksek çözünürlük yüklersen daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Genel olarak hoş gözüküyor.

Caylak90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence gayet hos bı tasarım olmus elıne saglık..

reklamhosting

🌱Yeni Üye🌱
Bu yaptığım tasarım şu an kodlanma aşamasına geçmek üzere. Wordpress altyapısına göre tasarlandı WP giydirme de yapılacak ondan sonra da çoklu satışa sunmayı planlıyoruz. Gözünüze batan bir eksiklik varsa söylerseniz çok makbule geçer. İş işten geçmeden tasarımı bir nihayete vardırmak istiyorum. (Sağ ve soldaki reklam alanları yeni adwords boyutlarındandır)

https://i1120.photobucket.com/albums/l487/FrenzyDM/mehmetyuumlkselblogtema.jpg

tema cok hoş eski weblebi teması vardı onuda kullanmıştım fakat yeni temalara baktıgınızda anasayfa kısmı alt alta degılde 3 veya 5 konu gosterımlı haber tarzı seklınde oluyor o tarzda olursa bence cok daha hoş olabılır gorsellık bakımından harıka css halıde bıttıkten sonra wp ye gıydırıldıgınde yıne muhtesem olacagından kuşkum yok basarılar

caneralcilioglu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gözüme tek çarpan yer Kategoriler Son Yazılar vs. kısımlarının alt tarafları sanki saydam bi şekilde beyaz bi katman yapılabilirdi. Ama bu hâliyle de kullanıbilecek güzel bi tema tebrikler..

beyzade19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üst kısımdaki haber bandının yanlarında ki reklamlar pek hoş olmayabilir. nacizane fikrim benim.

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
bence gayet hos bı tasarım olmus elıne saglık..

eyvallah tşk ederim

tema cok hoş eski weblebi teması vardı onuda kullanmıştım fakat yeni temalara baktıgınızda anasayfa kısmı alt alta degılde 3 veya 5 konu gosterımlı haber tarzı seklınde oluyor o tarzda olursa bence cok daha hoş olabılır gorsellık bakımından harıka css halıde bıttıkten sonra wp ye gıydırıldıgınde yıne muhtesem olacagından kuşkum yok basarılar

şu an kullandığım blogda 10 konu gösterimi var ama o isteğe göre değiştirebiliyor sanırım. tşk ederim yorumunuz için.

Gözüme tek çarpan yer Kategoriler Son Yazılar vs. kısımlarının alt tarafları sanki saydam bi şekilde beyaz bi katman yapılabilirdi. Ama bu hâliyle de kullanıbilecek güzel bi tema tebrikler..

eyvallah hocam tşkler

güzel olmuş ama ben menüleri solda seviyorum

alt alta mı yani tam anlamadım

üst kısımdaki haber bandının yanlarında ki reklamlar pek hoş olmayabilir. nacizane fikrim benim.

blog sahipleri reklam alanlarına önem verdikleri için onları oraya koymak zorunda kaldım

EMRAH ÇİFTÇİ

🌱Yeni Üye🌱
Son Yazılar / Son Yorumlar Tab Menu Olabilir. + Yazılar ve Yorumlar Resimli Olarak Listelenebilir.
Twitter a Son Eklenen Yazı. " Alexa bölümünün sol tarafındaki boşlukta yer alabilir tabi anadizinde kaç makale görünecek ona göre değişebilir yeri. 5 Makale olsa aşağıda 1 tweetlik güzel 1 yer kalıyor :) ama side barda da görünebilir.

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
Yorumlar bloglarda pek olan bir şey değil o yüzden hiç düşünmedim o ayrı bir de istenildiği zaman o sidebar'daki yorum mesaj alexa vs.. eklenip çıkarma yapılabiliyor panelden. Twitter'ı ise pek gerekli bulmadım açıkçası.

NewLight

🌱Yeni Üye🌱
temaya kodlama aşamasındayken gerekli olabilecek eklentileri eklemeniz ve seo açısından uygunmu tasarım diye düşünmelisiniz.

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
Kötü değil ama daha sade tasarımları sevdiğim için bana pek hitap etmiyor. Slider'in altındaki gölge ve reklam alanları olmasa daha iyiydi bence. Birde slider kısmı alta doğru sivri bir şekilde
uzayarak gereksiz yer kaplamış gibi geldi bana. Benim nacizane görüşlerim bunlar :)

FReNzY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mehmetyuksel.org
temaya kodlama aşamasındayken gerekli olabilecek eklentileri eklemeniz ve seo açısından uygunmu tasarım diye düşünmelisiniz.

Sizce uygun mu? Uygun değilse neden?

Kötü değil ama daha sade tasarımları sevdiğim için bana pek hitap etmiyor. Slider'in altındaki gölge ve reklam alanları olmasa daha iyiydi bence. Birde slider kısmı alta doğru sivri bir şekilde
uzayarak gereksiz yer kaplamış gibi geldi bana. Benim nacizane görüşlerim bunlar :)

Reklam alanlarını mecburen koydum benim gözüme de pek iyi görünmüyor ama blog yani sonuçta reklamlarla yürüyecek. Teşekkür ederim görüşlerinizi belirttiğiniz için :)