Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

boolean da sorun var...

matuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.3dmatuk.com
çizdiğim duvarın, fazlalık olan bir kısmını yok etmek için, bi box çizp o kısma yerleştirip, booleon uyguluyorum, ama o fazlalığın yanı sıra duvarın başka yerleride kayboluyor.. nedenini ve çözümünü bilen varsa lütfen açıklasın...

Benzer konular

Xenomorph

🌱Yeni Üye🌱
sanıyorum modellerimizin içinin boş olduğunundan dolayı karşılaştığınız bir durum... böyle bir durumda bridge özelliğini kullanmanızı tavsiye edebilirim -sorunuzu yanlış anlamadıysam-

begumgizem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç bi zaman booleon tavsiye etmem edenide pek görmedim..poligonlar birbirini tutmazsa yırtılmalar gözükür onları düzeltmekte çok çok zaman alır..ben seenin yernde olsan line çizerek yparım evt biraz yol uzun ama kesin sonuş alıcaksn yırtlma olanağı yok enazından..tabi sen bilirsin..tabi bide ne yaptığına gre deişir sana yol göstermemiz..

matuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.3dmatuk.com
line çizerek olmaz, çünki ben genelde mimari çalışıyorum, ve mecburen kapı pen. boşluklarını açmak için boolean kullanmak zorundayım,
bridge komutunun kullanımıda bilmiyorum, hiç denemedim..
belki program lisanslı olmadığından olabilir, bilmiyorum..:(

become

🌱Yeni Üye🌱
boolean yapılacak objeler editable mesh yapıldığında ( boolean yapmadan önce ) içi dolu olarak algılanır. o da olmassa cap holes modifier ı uygulanabilir. hatta modele kaplanan malzeme 2-sided yapılabilir.