Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

boş katrvizit vektörel deneme

samy.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bi tane ama ilk çizim inş. iyi bişi olmuştur...

picture7h.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
neden siteye görsel olarak koymuyor sunuz?

samy.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
walla bilmiorum aklıma glmedi yani ztn ben bunu öylesine yorumları görmek için yaptım yani çok iyi bişi deil 10 dk yapılmış bişi sadece yorumdu amaç yani ... ;)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi dilde konuştuğunuzu kestiremedim açıkçası. Biz forum sakinleri olarak Türkçe konuşuyoruz!

Öylesine yapılan bir çalışmaya da öylesine yorum almaktan öteye ne yazık ki geçemezsiniz. Peki durum bu olunca ne kadar fayda alır sınız? Siz emeğinize öylesine tabirini kullanıyorsanız doğacak yorumlarıda kabullenmelisiniz!

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Emeğine sağlık da Kendinizi Grafiker diye göstermişiniz acaba Orada grafiker yazması sizce doğrumu?Bence bir ilgilenin derim.

samy.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başlık düzeltildi, konu ilgili bölüm altına taşındı, kayda değer birşey olmamasına rağmen link yenilendi, bunca zahmetten sonra siz de artık forum kurallarını okursunuz.. İmzamda mevcut...

yaa arkadaşlar pardon ama bende daha iyi çizimler olduğu için buna öle bi kelime kullandım kusura bakmayın ama neden bu kadar tepki topladı onuda çözemedim açıkcası ama neyse Özür Dilerim Tüm Forum Sakinlerinden ...