Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür Çalışması

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
fazla incelemeye gerek yok gayet güzel görünüyor.

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel görünüyor ellerine sağlık özellikle bulutlar çok hoşuma gitti ;)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak güzel görünmekle beraber alttaki bina resminin siyah-beyaz olması bana tuhaf geldi. Katlama yerlerine göre ortadaki resimdeki kadının yüzü katlandıktan sonra yarısı bir tarafta yarısı diğer tarafta kalıyor bence biraz kaydırılması gerekli ...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Genel olarak güzel görünmekle beraber alttaki bina resminin siyah-beyaz olması bana tuhaf geldi. Katlama yerlerine göre ortadaki resimdeki kadının yüzü katlandıktan sonra yarısı bir tarafta yarısı diğer tarafta kalıyor bence biraz kaydırılması gerekli ...

Evet bende kadının yüzüne takılmıştım, böyle basılırsa çirkin olur biraz kadının bölünmesi .

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
fazla incelemeye gerek yok gayet güzel görünüyor.

Teşekkürler ;)

güzel görünüyor ellerine sağlık özellikle bulutlar çok hoşuma gitti ;)

Eyw sağolun ;)

Evet bende kadının yüzüne takılmıştım, böyle basılırsa çirkin olur biraz kadının bölünmesi .

10 numara doğru tespit olmuş düzeltildi sağolun dostlar ;)

sunshine20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel anlamda hoş duruyor ama üniversite resminin siyah beyaz olması iyi olmamış yinede başarı bir çalışma..

ziyade

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok karmaşık değil mi sizce de?