Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu şekilde bir tasarımı nasıl yaparız !!!!

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu tasarım Phoshop Kullanılarak mı yapıldı veya nasıl yapılır anlatımlı gösterebileecek arkadaş varmı ?

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bakıldığında luqifty ile bazı yerleri yapılabilir gibi geliyor ancak gerçekten uzun zaman alır. Eğer bu kadar iyisini photoshop ile yaparım diyen varsa bencede anlatsın :). Bence 3d studio işi bu...

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
hangi programda nasıl yapıldığını bi öğrensem...

aslıjm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam, bir müddettir 3d max modelleme ve animasyonlarla ile ligileniyorum. bunu max ve photoshop kullanarak yapmışlar anladığım kadarıyla. ve v-ray render' a benziyor.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben deneyim dedim, PS ile 5 dakika uğraş sonucu bu çıktı.

Orjinal hali.

18hug2mz0.jpg

Sonrası

sarrit7.jpg

Komik olmuş :lol:

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
nasıl yaptığını en azından yazılarla da olsa anlatırsanız belki bizlerde üzerine bir kaç ayar ekleyerek en iyi sonuca ulaşabiliriz..

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
gerçekten süper böyle güzel çalışmalar yapan varsa aşmış sınırlarını denilebilir

sananeyau

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3d studio ile, giydirme işlemi ile cok kolay oluyormuş bunlar, ama photoshop ile nasıl olur bilmiyorum :D

grafik_adam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Photoshopta yapıldığı kesin, biraz uğraştan sonra yapmış arkadaş.. Plugin falan kullanma var mı acaba..

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sananeyau arkdaşım dediği gibi 3d program ile oldukça basit bir şekilde yapılabilir.

Benim yaptığım basit işe gelince. Orj fotoğrafdan bayanları önce dekupe ettim ayrı katmalara aldım. Zemine mektup imajını yerleştirdim.

Mektup kaplanacak bayan kalacak şekilde tek layer bıraktım ve psd olarak kaydettim. Tekrar geri geldim. tüm katmanlar mevcut. Kaplaması yapılacak olan bayanın katmanı seçilir ve filtre - distort-displace uyguladım, kaynak dosya olarak kaydettiğimiz psd çağrıldı. Kenarlarda kıvrımlar oluştu. Sonrasında biraz daha artırmak için filter-luqify efekti ile oynandı kenarlarda büzülme ortalarda şişirme. Yaptığım işlemler bunlar. bir kaç yere kıvrım çizgilerine burn tool ile dokunuşlar.

( zaman dolayısı ile resimli anlatamadım kusura bakmayın )

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu çalışmanın nerde yapıldıgımı bilemem ama. fatoşdada yapılabilir yalnız zaman alacagı kesin. ha yok fatoşda olmaz diyen arkadaslarımız varsa özelden mesaj atsınlar bana 1 tane site verecem orjin fatoş çalımaları ile ilğili..

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya aslında hangi programla yapıldığının bir önemi yok bu çalışmayı hangi program olursa olursun yapıp buraya resimli anlatım veya normal anlatımla nasıl yaptığını açıklayan bir arkadaş olsa çok iyi olacak. benim derdim bunun hangi programla yapılmış olabilieceği değil. yapabilen bir varsa ondan bunu öğrenmek
saygılar.

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya aslında hangi programla yapıldığının bir önemi yok bu çalışmayı hangi program olursa olursun yapıp buraya resimli anlatım veya normal anlatımla nasıl yaptığını açıklayan bir arkadaş olsa çok iyi olacak. benim derdim bunun hangi programla yapılmış olabilieceği değil. yapabilen bir varsa ondan bunu öğrenmek
saygılar.

merhaba sevgili arkadasım buradki 1 cok arkadas profesyonel olarak iş yapıyorlar. şimdi istediğin sey öle basit bir çalışma olsa haklısın baya emek isteyen bir çalışma dersen zannetmiyorumki bir cok arkadasımız buna yakın çalışma yapıpta sana atmazlar. vakit ve nakit meselesi :} sevgiler..

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla arkadaşım ben buraya paylaşım sitesi olarak düşünmüştüm ve bilginin paylaştıkça artacağına sonuna kadar inanıyorum. zaten diğer sitelerde olan dersleri alıp buraya koyup sunmanın bir manası yok. bu işle bende profesyonel olarak ilgileniyorum eksiklerimiz vardır muhakkak her geçen gün gelişen ve yeni fikirlerin sürüldü piyasada. kimse tam değildir kimse mükemmel grafiker değildir. ben mükemmelim diyen o anda kaybetmiştir. o yüzden bu veya buna benzer bir çalışmanın nasıl yapılacağı hakkında fikir edinmek istemiştim.
ayrıca bana atmalarına gerek yok forumda ders olarak yayınlanmış olur hemde kişiyi hemde bu forumun kalitesini arttırmış olurdu. ayrıca sadece bu foruma değil üye olduğum diğer forumlarda da yayınlanıyor bu resim ve içlerinden bu çalışma için uğraşam bir çok arkdaşım var. Biliyorum ve güveniyorum ki çalışmaları en iyi sonucu verene kadar devam edip ders olarak yayınlayacaklar.
saygılar..

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma

polemiğe gerek yok hepiniz haklısınız :)

Yorkshire

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir çalisma ama bu fotosop isi 3d ile olmaz. Photoshop ile 10 yada 20 dakikanizi alabilir. Arkadasin anlattigi ve gösterdigi örnekteki gibi kadin kagitta gibi uygulanabilir. Yazilarin kolda dönmesi ise liqufy yada warp ile kolay bir sekilde olusturulabilinir.
ayni islemin 3dde olusturulmasi için karakterin modellenmesi kaplanmasi riglenmesi renderi ve yine psde düzenlenmesi en az 10~12 saatini alicaktir.

sokaklarsakin

🌱Yeni Üye🌱
photoshopta buna çok yakın bir çalışmayı displace ile yapabiliriz arkadaşlar...
filtreyi uyguladıktan sonra da giydirme yaptığımız dokunun blending ayarlarını değiştirirsek daha gerçekçi bi görüntü alabiliriz.blendingten kasıt layer style menüsünü açtığımızda çıkan blending penceresi...