Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"Burger King" adını "Fries King" olarak değiştiriyor

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
burger-king-adini-fries-king-olarak-degistiriyor-0.jpg

Fast food devinden sürpriz bir rebranding atağı.

Burger King Amerika’nın Twitter hesapında yazılanlar doğruysa, 60 yıllık fast food devinin adını Fries King olarak değiştirmesi gündemde.

Yeni ürünü olan tırtıklı kesilmiş ve normal patates kızartmasından yüzde 30 daha az kalori oranına sahip Satisfries‘ın tanıtımı yapmak isteyen Burger King sosyal medyada, reklamlarda, hatta restoranlarda bile yeniden markalaşmaya girişti. Fast food zincirinin bir başka arzusu da tüketici odağını, son yıllarda markanın tek alametifarikası haline gelmiş Whopper hamburgerinden kaydırarak yeni ürüne çevirebilmek.

Markanın resmi Facebook hesabındaki adı hala Burger King olarak kalsa da, Amerika’daki bazı restoranların tabelaları ve içecek kutularındaki logolar Fries King şeklinde değiştirildi.

burger-king-adini-fries-king-olarak-degistiriyor-2.jpg

burger-king-adini-fries-king-olarak-degistiriyor-1.jpg

burger-king-adini-fries-king-olarak-degistiriyor-4.jpg

Alıntıdır.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Merak etmiyor değilim hani :))) Türkiye'ye ne zaman gelicik ? Gelirse benimle denemek ister misin ? Soruları daha fazla çoğaltabilirim :D

Bilgilendirme için çok mersi şekerim :W:

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Merak etmiyor değilim hani :))) Türkiye'ye ne zaman gelicik ? Gelirse benimle denemek ister misin ? Soruları daha fazla çoğaltabilirim :D

Bilgilendirme için çok mersi şekerim :W:

Aa! bende şeyi merak ediyorum aslında, bu tırtıklı patatesler parmaklarımın ucunda nasıl duracak onu merak ediyorum..
Böyle dalgalı bi duruş sağdan soldan nefis görüneceği kesin :D Ha bir de dilimi gıdıklar mı onu merak ediyorum :D öhüm neyse uzatmıyorum :D

Evet en kısa zamanda deneyelim bence :*

Ah! rica ederim bebeğim ne demek, amacımız kamuoyunu bilinçlendirmek..
Doğuştan verdiler bu görevi bana :D ebem sağolsun :D