Not: Üstteki çalışmada farklı gölgelendirmeler denedim. Deneysel oldu benim için.
B buseemm 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Eki 2008 Mesajlar 24 Tepkime puanı 3 15 Tem 2009 #1 Not: Üstteki çalışmada farklı gölgelendirmeler denedim. Deneysel oldu benim için.
küheylan 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 13 Tem 2009 Mesajlar 258 Tepkime puanı 3 15 Tem 2009 #2 süeper çalışmalar eline sağlık
1 1ncileonidas 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 May 2009 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 15 Tem 2009 #3 çok beğendim.. emeğine sağlık ...
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 15 Tem 2009 #4 ışık gölge hatlar inanılmaz güzel. İlgimi çeken ise gölge oyunları ile kazandırmış olduğunuz derinlikler oldu. Emeğinize sağlık
ışık gölge hatlar inanılmaz güzel. İlgimi çeken ise gölge oyunları ile kazandırmış olduğunuz derinlikler oldu. Emeğinize sağlık
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 15 Tem 2009 #5 Tebrik ederim, harika ...
organic.candy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Mar 2008 Mesajlar 781 Tepkime puanı 22 Yaş 34 15 Tem 2009 #6 oldukça başarılı karakalem çalışmalarınız var tebrik ederim.
Fatos KESKİN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,403 Tepkime puanı 66 15 Tem 2009 #7 Çok güzel çalışmalar tebrik ederim :alkis:
aiDesign ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 2 Haz 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 28 Web sitesi 500px.com 15 Tem 2009 #8 imrendirecek derecede güzel çizgiler... ellerinize sağlık...
E efsun66 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 48 Tepkime puanı 0 15 Tem 2009 #9 eline sağlık süperrrr
B buseemm 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 15 Eki 2008 Mesajlar 24 Tepkime puanı 3 17 Tem 2009 #10 küheylan' Alıntı: süeper çalışmalar eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. 1ncileonidas' Alıntı: çok beğendim.. emeğine sağlık ... Genişletmek için tıkla ... Beğendiğine sevindim, çok teşekkür ederim. irm.art' Alıntı: ışık gölge hatlar inanılmaz güzel. İlgimi çeken ise gölge oyunları ile kazandırmış olduğunuz derinlikler oldu. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim :rofl: Teşekkür ederim güzel yorumların için. blueden' Alıntı: Tebrik ederim, harika ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. organic.candy' Alıntı: oldukça başarılı karakalem çalışmalarınız var tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, mutlu oldum. :smile: Fatos KESKİN' Alıntı: Çok güzel çalışmalar tebrik ederim :alkis: Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. aiDesign' Alıntı: imrendirecek derecede güzel çizgiler... ellerinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Bu güzel ve hoş yorum için teşekkür ederim. efsun66' Alıntı: eline sağlık süperrrr Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Not: Hepinize tekrar yürekten teşekkür ederim. Beni motive ettiniz. Yorumlarınız benim için çok değerli...
küheylan' Alıntı: süeper çalışmalar eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. 1ncileonidas' Alıntı: çok beğendim.. emeğine sağlık ... Genişletmek için tıkla ... Beğendiğine sevindim, çok teşekkür ederim. irm.art' Alıntı: ışık gölge hatlar inanılmaz güzel. İlgimi çeken ise gölge oyunları ile kazandırmış olduğunuz derinlikler oldu. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim :rofl: Teşekkür ederim güzel yorumların için. blueden' Alıntı: Tebrik ederim, harika ... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. organic.candy' Alıntı: oldukça başarılı karakalem çalışmalarınız var tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim, mutlu oldum. :smile: Fatos KESKİN' Alıntı: Çok güzel çalışmalar tebrik ederim :alkis: Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. aiDesign' Alıntı: imrendirecek derecede güzel çizgiler... ellerinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... Bu güzel ve hoş yorum için teşekkür ederim. efsun66' Alıntı: eline sağlık süperrrr Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Not: Hepinize tekrar yürekten teşekkür ederim. Beni motive ettiniz. Yorumlarınız benim için çok değerli...
Tolga ÇELİK 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Tem 2009 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 18 Tem 2009 #11 tebrik ediyorum oldukça başarılı çalışmalarınız. ellerinize yüreğinize sağlık.