NOT : Çalışma Şahsıma Aittir. :D
petitjoueur 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Ağu 2008 Mesajlar 62 Tepkime puanı 1 Yaş 37 12 Kas 2008 #1 NOT : Çalışma Şahsıma Aittir. Son düzenleme: 12 Kas 2008
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 12 Kas 2008 #2 Bunu bir de siyahın üstüne beyaz deneyebilirsiniz, sade ve mesaj net ancak "boş" duruyor gibi. Siyah dolu gösterir belki. Kolay gelsin.
Bunu bir de siyahın üstüne beyaz deneyebilirsiniz, sade ve mesaj net ancak "boş" duruyor gibi. Siyah dolu gösterir belki. Kolay gelsin.
petitjoueur 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Ağu 2008 Mesajlar 62 Tepkime puanı 1 Yaş 37 12 Kas 2008 #3 efoja' Alıntı: Bunu bir de siyahın üstüne beyaz deneyebilirsiniz, sade ve mesaj net ancak "boş" duruyor gibi. Siyah dolu gösterir belki. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... siyah backgrounda sahip olanınıda koydum.. sade olmasının nedeni insan reklamı gordugunde kafası karısmaz die dusundum..
efoja' Alıntı: Bunu bir de siyahın üstüne beyaz deneyebilirsiniz, sade ve mesaj net ancak "boş" duruyor gibi. Siyah dolu gösterir belki. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... siyah backgrounda sahip olanınıda koydum.. sade olmasının nedeni insan reklamı gordugunde kafası karısmaz die dusundum..