Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çıldırıcam

sampiyonemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar makinemle vinil baskıya başladığım anda makinenin ayak papuç (lastik) izleri çıkıyor...nelerle sildim birtürlü bunun üstesinden gelemedim...saf alkolle papuçları sildim yine olmadı...malzemedendir dedim ki bu malzemeyi daha dün basmıştım, ama yinede başka malzeme takıp denem olmadı...bir fikri olan varmı..makinem infiniti 8160 plus...

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar makinemle vinil baskıya başladığım anda makinenin ayak papuç (lastik) izleri çıkıyor...nelerle sildim birtürlü bunun üstesinden gelemedim...saf alkolle papuçları sildim yine olmadı...malzemedendir dedim ki bu malzemeyi daha dün basmıştım, ama yinede başka malzeme takıp denem olmadı...bir fikri olan varmı..makinem infiniti 8160 plus...

Malzemenin pabuçlarını değiştirmeniz halinde sorun düzelecektir.

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
bendede bazen bu sıkıntı oluyor ya malzemeden kaynaklanıyor yada papuçlar çok basıyor ondan yapıyor ben çözüm olarak malzemeyi değiştirdim düzeldi sorun

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com

Daha farklı bir cevap vereyim.....

Ayakları cast folyo yada kumlama folyosu ile giydir sorunların çözülür..

İstanbul Reklam ®

intralot

🌱Yeni Üye🌱
benim makine de owv dan sonra yapıyor izleri. yaklaşık 2m
folyonun yapışkan kısmınıileri geri sardırıp temizliyorum...

hdbaski

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
,,

pabuçları bir gözden geçirmeniz gerekebilir