StickerMarket
🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar herkese merhabalar ,
İlk mesajım bu aslında bu güzel platformu keşfedeli oldukça uzun zaman oldu ama üye olmakta ve yazmakta baya geciktim sanırım
bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum mümkünse
Ankaradayım yıllarca reklamcılık yaptıktan sonra bırakmıştım fakat şimdilerde tekrar ufak ufakda olsa başlamak istiyorum..
malumunuz ekonomik kriz
Şu an Çin de bir arkadaşım var ve onun aracılığıyla bir kesici plotter almak istiyorum..
Türkiye yerine Çin tercih etmemin sebebi maliyeti düşürebilmek takdir edersinizki...
Bana önerebileceğiniz Çin malı (marka) plotter varmı ?
Eğer varsa internet sayfasının linkini verebilirmisiniz ?
Yedek parçasını bulabilirmiyim ?
diğer taraftan çin den almka istiyorum ama oradan buraya kargo ile ne kadara gelir ..
gümrük filan ödermiyim bunlar konusunda da bilgi sahibi değilim..
eğer astarı yüzünden pahalıya gelecekse Türkiyeden almak daha mantıklı hem o kadar uğraşıp ondan sonrada buradakine yakın bir fiyata mal olursa hiç bir anlamı ve mantığı yok ...
ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum..
İlk mesajım bu aslında bu güzel platformu keşfedeli oldukça uzun zaman oldu ama üye olmakta ve yazmakta baya geciktim sanırım
bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum mümkünse
Ankaradayım yıllarca reklamcılık yaptıktan sonra bırakmıştım fakat şimdilerde tekrar ufak ufakda olsa başlamak istiyorum..
malumunuz ekonomik kriz
Şu an Çin de bir arkadaşım var ve onun aracılığıyla bir kesici plotter almak istiyorum..
Türkiye yerine Çin tercih etmemin sebebi maliyeti düşürebilmek takdir edersinizki...
Bana önerebileceğiniz Çin malı (marka) plotter varmı ?
Eğer varsa internet sayfasının linkini verebilirmisiniz ?
Yedek parçasını bulabilirmiyim ?
diğer taraftan çin den almka istiyorum ama oradan buraya kargo ile ne kadara gelir ..
gümrük filan ödermiyim bunlar konusunda da bilgi sahibi değilim..
eğer astarı yüzünden pahalıya gelecekse Türkiyeden almak daha mantıklı hem o kadar uğraşıp ondan sonrada buradakine yakın bir fiyata mal olursa hiç bir anlamı ve mantığı yok ...
ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum..