Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

converse çalışması

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar, yeni bir converse ıle ılgılı calışmam.
Yorumlarınızı beklıyorum. Şimdıden tesekkur ederım herkese..:smile:

convercergb70sl8.jpg

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yapılan çalışma bu

link yenilendı 900*630kadar küçültum

convercergb70sl8.jpg

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Çalışmanız oldukça başarılı. Ayakkabılar bulundukları yere göre fazla parlak kaldığı için olsa gerek bulunduğu yerden ayrı gibi. O kadar uzun bir anlatım ise yormuş biraz. Slogan yeter gibiydi... Duvar çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Son düzenleme:

conqueror___06

🌱Yeni Üye🌱
gerçekden güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık ama ayakkabı yan profilden görünse daha ii olur gibi geldi bana

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmanız oldukça başarılı. Ayakkabılar bulundukları yere göre fazla parlak kaldığı için olsa gerek bulunduğu yerden ayrı gibi. O kadar uzun bir anlatım ise yormuş biraz. Slogan yeter gibiydi... Duvar çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

evet yazı konusunda katılıyorum :)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Tasarım gayet güzel görünüyor...
Anlatımın yapıldığı yazıların fazla olduğunu kabul etmişsiniz ama bence onlar da ayrı bir hava katmış... özellikle dergi, broşür, vs... gibi insanın eline alıp okuyacağı cinsten bir reklam için hazırlanmış ise o anlatımların önemi daha da artıyor. Ürünü güzel sergilemişsiniz.
Olumsuz olarak nitelendirebileceğim; ürünün gölgelendirmesinin olmayışı.. zeminle bütünleşik durabilmesi için arka zemine gelen ışığı da baz alarak hafif bir gölgelendirme yapabilirdiniz. Buna ek olarak büyük halde yazdığınız "converse" yazısı ve logonun üzerindeki "converse" yazısının fontları uyuşmuyor.. kendi karakterinde yazsaydınız daha uygun olurdu sanıyorum.
Elinize sağlık

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım gayet güzel görünüyor...
Anlatımın yapıldığı yazıların fazla olduğunu kabul etmişsiniz ama bence onlar da ayrı bir hava katmış... özellikle dergi, broşür, vs... gibi insanın eline alıp okuyacağı cinsten bir reklam için hazırlanmış ise o anlatımların önemi daha da artıyor. Ürünü güzel sergilemişsiniz.
Olumsuz olarak nitelendirebileceğim; ürünün gölgelendirmesinin olmayışı.. zeminle bütünleşik durabilmesi için arka zemine gelen ışığı da baz alarak hafif bir gölgelendirme yapabilirdiniz. Buna ek olarak büyük halde yazdığınız "converse" yazısı ve logonun üzerindeki "converse" yazısının fontları uyuşmuyor.. kendi karakterinde yazsaydınız daha uygun olurdu sanıyorum.
Elinize sağlık

sureklı olarak tasarımla ıc ıce calısınca bellı bır noktadan sonra ıster ıstemez farkedemıyorsunuz , işte bu noktada eleştırılerın buyuk onemı var. Kesınlıkle elestırılerınız benım ıcın cok onemlı ve tekrar gozden gecırırım

ılgı gosterıp elestırdıgınız ıcın tşk ederım :)

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
keşke 3d converse yerine fotoğraf kullansaydın. Fotoğraf derken klasik converse fotoğrafı değil de yazıda anlatılan bağcıksız skid grip'lerden :D

3832-235165-d.jpg

Resime uymayan yazı, dolayısıyla gereksiz bi çalışma olmuş.

Son düzenleme:

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir tasarım olmuş

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
duvar gerçekten hoş olmuş ayakkabıların gölgesi konusunda ahmete katılıyorum gölge olunca hem ayakkabı hemde tasarım oturur.emeğinize sağlık

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Ayakkabılar çakma converse gibi duruyor, bağcıklar, burun...
Etiketlerde çok eğreti durmuş.
Ayakkabılar değişmeli bence.
Ellerine sağlık.

emrullahe

🌱Yeni Üye🌱
Duvardakı yazıyı duvara yedırmen tasarımı dahada güzel yapabilirdi. buna uygun bir font kullana bilirdin grafiti tarzı mesela, düşünce olarak çok güzel bir çalışma fakat düşüncelerini taclandırman için kafandan geçenleri tam olarak yansıtana kadar çalışmanı bitirme!!! diğer arkadaşlarında dediği gibi gölgelendirmeleride tasarımlarına katmanı beklıyorum:) emeğine sağlık

arock06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkesin dediği gibi duvar çok hoş duruyor. Çok güzel bir çalışma ayakkabıda güzel :alkis:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bnece tasarım hoş olmuş fakat yandaki açıklamaya bence de gerek yok tu, slogan yeterli zaten...Hmm genel olarak güzel bir çalışma...Üzerinde oynanırsa daha da iyi olabilir...

Converse' i değiştirme konusunda arkadaşlara katılıyorum.

Emeğinize sağlık.

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarım çok hoş gerçekten ama yazıda bağcıksız ayakkabıdan bahsederken, bağcıklı bir ayakkabı görseli kullanman, çalışmanın amacını yitirmiş bence. Ayakkabı görselini değiştirerek, amacına ulaşmalısın ;) Eline sağlık...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
İki sorun var,
birincisine zaten değinilmiş, yazıda bağcıksız bir ürün tanıtılıyor ama resim bağcıklı bir ayakkabıya ait..

ikincisi sloganla çalışma örtüşmemiş, "Hayatın her alanında" sloganı çalışmada nasıl destekleniyor, buna gönderme yapan bir resim veya benzeri bişey yok... Tam anlayamadım...

Saygılarımla

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş eline sağlık ayakkapı çok dikkat çekici olmuş

leksly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hepinize ılgılenıp yorum yaptıgınız ıcın teşekkur ederım. Çalışmamı tekrar duzenledıkten sonra sızınle paylasırım . :)