Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Jpeg sorunu

sevketaydogmus

🌱Yeni Üye🌱
İyi günler corel drawda 320-240 tasarımımı jpeg olarak kaydetmem gerekıyor, export yapıp kayıt olusturduktan sonra ıse 378-248 olarak alıyorum sorun nedir gözden kaçırıdıgım bir nokta varmı sizce ?

Benzer konular

Caner5516

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.canerkorkmazli.com
Hocam resulution 300 dpi de ise onu 200 yapıp az üstündeki ebat kısmından istediğiniz ebatları girmeyi denermisiniz büyük ihtimal düzelicek.

sevketaydogmus

🌱Yeni Üye🌱
Ne yazikki olmuyo , hepsını denedım ya kucuk oluyo ya cok buyuk banada ekran ıcın tam 320-240 lazım

sevketaydogmus

🌱Yeni Üye🌱
corel drawda 320-240 kare yapıp renk atayıp yine kaydetmeye denedıgım zamanda aynı sorunla karsılastım ,tasarımla aynı oranda degısıyo , siz denermisiniz birde programsal bır sorunmu var ki

Caner5516

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.canerkorkmazli.com
corel drawda 320-240 kare yapıp renk atayıp yine kaydetmeye denedıgım zamanda aynı sorunla karsılastım ,tasarımla aynı oranda degısıyo , siz denermisiniz birde programsal bır sorunmu var ki

Hocam bende sorun yok ben normalde tif olarak kaydediyorum baskıya gönderirken yada pdf olarak kaydediyorum ebat problemi olmuyor.Jpeg olarak baştada denedim sorunsuz verdiğiniz ebattada export ettim.Teamviver id pw atın bi kontrol edeyim isterseniz.

tmy34

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşalr beni sıkıntım bundan biraz farklı ben corelde sırıfdan çizim yaptım fakat 110 pixel olması lazım export yaptığımıda çok bozuk çıkıyor küçük olduğu için bunu nasıl güzelleştirebilirim fikriniz varm ı