Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde çember etrafına baget şekli dizme

635836

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,gönderdiğiniz bilgileriniz için hepinize tşkler.çok faydalı bir site olmuş.konulara baktım ama göremedim sorunum için bi çözüm yada anlayamadım. benim sorunum daire etrafına dikdörtgen şekiller yerleştiriyorum.new path komutuyla oturtuyorum fakat şekiller dik duruyor,onların yelpaza şeklinde durmasını istiyorum..yardımlarınızı bekliyorum.

resim yüklemeye çalışacağım.soldaki resimde tıkandığım nokta sağ taraftakini elle yapmaya çalıştığım ama düzgün olmayan şekil

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar merhaba,gönderdiğiniz bilgileriniz için hepinize tşkler.çok faydalı bir site olmuş.konulara baktım ama göremedim sorunum için bi çözüm yada anlayamadım. benim sorunum daire etrafına dikdörtgen şekiller yerleştiriyorum.new path komutuyla oturtuyorum fakat şekiller dik duruyor,onların yelpaza şeklinde durmasını istiyorum..yardımlarınızı bekliyorum.

resim yüklemeye çalışacağım.soldaki resimde tıkandığım nokta sağ taraftakini elle yapmaya çalıştığım ama düzgün olmayan şekil

ben sorununuzu anladım https://www.oberonplace.com/products/fitobjects/index.htm bu macro sizin işinizi fevkalede çözüm getirecektir.
ücretli bir macro ama 12.5 $ sizin için sorun olmasa gerek.

faydalı olması dileğiyle....

635836

🌱Yeni Üye🌱
deniz arkadaşım yardımın için saol..
xscNR.png

635836

🌱Yeni Üye🌱
Murat arkadaşım sanada tşkederim,internetten birşeyler satın alma konusunda sıkıntım var :) direk bi mağazadan alabilirsem alâ.. bunun corelde de olması lazım.yapılabiliyor görmüştüm birara ama hiç ihtiyacım olmamıştı

635836

🌱Yeni Üye🌱
Ben kendince bişey buldum ama bu sefer de dairelerin çapı ufalıyor orta kısıma doğru :S:S:S aşağıdaki resimde sunuyorum

WA9hM.png

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Araştırmalarınıza devam edin, aklıma şöyle bir fikir geldi, görseldeki kısmı düzgün yaparsanız, diğer kısımları kopyala-yapıştır yapabilirsiniz.

grafikan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hımmm bi bakaım neler yapabiliriz
eyer ki yapmak istedigin seyi yanlıs anlmadıysam bi daire ciz kullanacağın sekli o dairenin tepe noktasına koyup şeklin merkezinden dairenin merkezine bi cizgi cek transform paletinden rotate kısmını ac ve şeklini ve merkeze cektigin cizgiyi tut 2 şeklin üzerine çift tıklayıp cıkan center noktasını dairenin merkezine oturt ve transform paletinden istedigin acı ölçüsünü girerek "apply to deuplicate" butonuna bas center noktası şeklin merkezine giderse her yenilemede tekrar dairenin merkezine cekerek istedigin sonuca ulaşabilecegini düşünüyorum

iyi çalışmalar...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar ben bu konunun başlığından da verilen cevaplardan da hiç bir şey anlamadım. Bir daire çizip etrafına dikdörtgenleri döşediğim zaman güneş şekli gibi bir şekil çıkıyor ortaya eminim kastettiği bu değildi ama nasıl bir şey istediğini de anlamadım. Eğer istediğiniz şekilde yerleştirdiyseniz yerleştirdiğiniz şeklin veya yaklaşık olarak benzer bir resmi paylaşırsanız memnun olurum ...