Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel'de CMYK renk paleti RGB ye dönüştü (yardım)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar Corel'de CMYK renk paletim RGB'ye dönüştü. Vindows paletlerde CMYK seçili ama CMYK paleti açık olduğu halde içeriği RGB oldu. bu sorunu nasıl giderebilirim. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..

Benzer konular

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
benimde olmuştu bi ara böyle. corel X4 kurunca hiç böle bi sorun yaşamadım. x4 öneririm. renkler hatasız çıkıyo maşallah:)

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
benimde olmuştu bi ara böyle. corel X4 kurunca hiç böle bi sorun yaşamadım. x4 öneririm. renkler hatasız çıkıyo maşallah:)

haklısınız dolores hanım. ancak o kadar zamanım yok. elimdeki işleri yetiştirmem lazım. ilginiz için çok tşk ederim. :tongueout::tongueout:

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corel Draw açılırken shift basılı tutarak F8 tuşuna arka arkaya basın sürekli karşınıza "ilk ayarlara dönmek istiyor musunuz?" gibi bir soru gelecek. Evet deyin düzelir.

Ancak corel draw'da yaptığınız bütün kullanıcı ayarlarınızı tekrar yapmanız gerekir. Onu da çalışırken ihtiyaç oldukça yaparsınız çok mesele olmaz...
Kolay gelsin...

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
Corel Draw açılırken shift basılı tutarak F8 tuşuna arka arkaya basın sürekli karşınıza "ilk ayarlara dönmek istiyor musunuz?" gibi bir soru gelecek. Evet deyin düzelir.

Ancak corel draw'da yaptığınız bütün kullanıcı ayarlarınızı tekrar yapmanız gerekir. Onu da çalışırken ihtiyaç oldukça yaparsınız çok mesele olmaz...
Kolay gelsin...
çok teşekkür ederim tarzan. hemen deneyeyim. :tongueout::smile:

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️

Kolay gelsin...
Tarzan kardeş, dediğinin aynısını yaptım. Corel açılırken Shift tuşuna basılı tuttum aynı zamanda F8 tuşuna arka arkaya tıkladım. Maalesef karşıma herhangi bir yazı çıkmadı. Corel 11 programında oldu bu olay. Eski versiyon diyemi olmadı acaba.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
menü çubuğundan Tools + color Management açılan sayfadan ise monitöre gelen oku işaretliyorsunuz
rnekk.jpg
unarım yardımcı olabilirim

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Versiyonu sormadım tabi ben.
Doğru 11'de böyle bir ekran vardı unutmuşum ben onu.
yine de işinin hallolduğuna sevindim. Koley gelsin...

izmir35ergn

🌱Yeni Üye🌱
shifte basmanıza gerek yok. f8 e basılı tutun tıkladıktan snra yeterli

tube_erd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
En sonundada tools/save settings as default yapıp kayıt ederseniz sürekliliği sağlamış olursunuz...

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Tools > Color Management > Document Settings
Menüsü altında "Primary Color Mode" kısmını RGB'den CMYK ya alırsanız sorun çözülecektir,

Bende zaman zaman aynı sıkıntıyla karşılaşıyorum ve bu şekilde çözüyorum,
işlem sonunda Tools menüsü altında "Save Settings As Default" tıklamayı unutmayın...