Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de "jasmin"

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
herhangi bir metnin içersinde jasmin kelimesi geçince program direk kendini kapatiyor.. daha önce başkasinin dikkatini çektimi bilmiyorum ama dikkat edilmesi gereken bir konu sanirim.. hiç ummadiğiniz anda çalişmanizdan olabilirsiniz.. :)

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben denedim bişey olmadı :S

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet hemen bende dedim engin kapanmadı üzülsemmi sevinsemmi :sleepy::sleepy:

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
jasmin yazip enter'a basin, ya da normal Pick Tool'a tiklayin, ya da jasmin'den sonra bir boşluk birakin.. sadece yaziyi seçip convertlediğin zaman kapatmiyor programi.. yani yanliş anlamayin, bende olan bi sorun değil bu.. X3 X4 de var olan bir sorun.. bende bi arkadaşimdan öğrendim ve uyguladim kapandi :)

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
jasmin yazip enter'a basin, ya da normal Pick Tool'a tiklayin, ya da jasmin'den sonra bir boşluk birakin.. sadece yaziyi seçip convertlediğin zaman kapatmiyor programi.. yani yanliş anlamayin, bende olan bi sorun değil bu.. X3 X4 de var olan bir sorun.. bende bi arkadaşimdan öğrendim ve uyguladim kapandi :)

Şaka gibi :) bende X3 kullanıyorum (denedim) X4de kullandım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Şaka filan değil. Arkadaşımız güncellenmemiş bir sürümü kullanıyor sanırım.

Eğer X4 kullanıyorsanız Corel in kendi sitesinden indireceğiniz Servis Pack1 i sisteminize yükledikten sonra, Options>QuickCorrect menüsüne girerek oradaki işaretli olan tüm kutucukların işaretlerini kaldırınız.

Ardından programı kapatıp açtığınızda Jasmin yazdığınız zaman kapanmadığını göreceksiniz.

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️

Eğer X4 kullanıyorsanız Corel in kendi sitesinden indireceğiniz Servis Pack1 i sisteminize yükledikten sonra, Options>QuickCorrect menüsüne girerek oradaki işaretli olan tüm kutucukların işaretlerini kaldırınız.

Ardından programı kapatıp açtığınızda Jasmin yazdığınız zaman kapanmadığını göreceksiniz.

bende servis pack yüklü, dediğiniz gibi bütün kutucuklarida kapattim ama benim ki hala kapaniyor :)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑

QuickCorrect teki kutucukları programı yükler yüklemez kaldırmalıyız yoksa bu tip bir sürü abuk subuk yazım problemleri yaratıyor corel sürümleri...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Rica ederim :p

https://www.grafikerler.net/corelde-velut-yazamiyorum-t26698p2.html#post331298

sebebi yukardaki linkte açıklamıştım.. Quick Correct ile arasındaki farkıda burada kısaca anlatıyım..
Quick Correct: Otomatik tamamlama - Otomatik ilk harfini büyük yapma... yani otomasyon
Spel Checking: bu ise word de de olur ya yanlış kelimenin altını çizer.. yani sadece kelime doğrulama