Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde rgb formatını bitmaplamak

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar,

Corelde açtığımız bir resmi eğer RGB formatındaysa bitmapla cmyk cevirebiliyoruz genellikle ps kullanıyorum resmi orda cmyk cevirip corele import ediyorum.Ps'de rgb formatındaki bir resmi cmyk formatına aktardıgımda hangi uzantıda kaydedip corele import etmem gerekiyor ben genelde .pdf formatını kullanıyorum doğrumudur sizce bu ?

Benzer konular

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
photoshopda yaptığın her çalışmayı psd olarak corele atabilirsin.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Psd, eps, pdf , jpeg, tif vs. her türlü atabileceğimizi bende biliyorum fakat hangisi daha kaliteli oluyor onu merak ediyorum. genellikle hangisi kullanıyor bu ikili sistem arasında

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Gençlik. Phoroshop güzel bir program ama baskı sektörü için öncü değildir. tabii ki Photoshopta çalıştığın her resmi yada çalışmayı corele atabilirsiniz. Ancak photoshopta kullandığınız effect leri corel atacak, yok sayacaktır. Eğer effect yoksa ve corele attıysanız mutlaka çalışmaya göre bu resmi küçültüp büyüteceksiniz. Corel en iyi baskı için en iyi olanakları sunar. Bu resimler ister CMYK, ister RGb olsun tasarım sonrasında Convert to bitmaptan 342 Dpi yapmanızı öneririm. Bu baskı için en iyi sonuçtur. Neden 342 Dpi: 342 Dpi 300 Pixele eş değerdir. Bu pixelin üzerini basacak bir Offset makinası henüz icat edilmemiştir. Dosya boyutunu büyütmemek ve en iyi baskı sonucunu elde etmek için en üst değerdir bu, bunları yapın derim.