Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelden pdf baskıya yollama.

igoala

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba corelden pdf yapıyorum. Fakat bilmediğim bi kaç nokta var. İş 4 renk.
Pdf yap diyip X-1a yı seçtim. Ayarlamam gereken farklı ayarlar da var mı?
1. Convert olayını nasıl yapacağım?
2. Yazılar nasıl sadece siyah çıkacak

Benzer konular

igoala

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dikkat ettim de kimse benim sorularıma cevap vermiyor. (kimseyi tanımadığım için mi?)
Not: bu konuyu formda inceledim fakat tüm likler kırık...

umitulgen

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.umitulgen.com
Merhaba corelden pdf yapıyorum. Fakat bilmediğim bi kaç nokta var. İş 4 renk.
Pdf yap diyip X-1a yı seçtim. Ayarlamam gereken farklı ayarlar da var mı?
1. Convert olayını nasıl yapacağım?
2. Yazılar nasıl sadece siyah çıkacak

Publish to pdf kayıt sayfasında öncelikle PDF preset kısmının "Archiving (CMYK) olmasına özen göster
1. Convert olayına gelince setting'e tıkla karşına ayarlar bölümü gelecek oradan Objects bölümüne geç orada (Convert True Type to Type 1) diye bi kısım var ona tıkla yeterli.
2. Yazdığın yazıların siyahda görünmesi için tasarım aşamasında %100 black yani (C:0 M:0 Y:0 K:100) şeklinde yap.

umitulgen

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.umitulgen.com
Yazıları sayfada convert etmek genellikle çok önerilebilecek bi durum değil bence, yanlışlıkla o şekilde orjinal dosyayı da kayıt yaparsanız bir daha o dosyada düzeltmeler yapılamıyor. İşin son halini sadece göndereceğiniz yere convertli gönderebilme ihtimaliniz varken bence gereksiz.

igoala

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Haklısınız. Fakat özellikle pdf istiyorlar. Sadece öyle çalışıyorlarmış. Ve pdf ayarları hakkında bilgi de alamıyorum.

pehlivan_TR

🌱Yeni Üye🌱
Ilk önce Merhaba Kardes,

Corelde PDF yapmak icin tikladiginizda pencere acildiginda, ilk önce sag alt kösede ayar yerine giriniz (Einstellung) tikladiktan sonra Kompatibilität yerine Acrobat 4 veya 5 olsun Objekte kisminda JPEG ayarini yapin kalite ayarini yaptiktan sonra say tarafta yukarda Yazi Karekterinde yazilari convert secin ve ondan sonra tamam deyip yapmis oldugunuz Sayfayi ekleyin PDF olarak, kayit ettiginiz yerde PDF olarak acin, PDF Programi acildiginda. Yukardaki Buttonda Erweitert yazan yere tiklayin orda en altta (Preflight) yerine girin yeni bir pencere acilacak o pencerede Baskiya yollayacaginiz Sayfayi Kontrol edin burda bütün Matbaaya gidecek Formulu kontrol edebiliyorsunuz ve bu Preflight Matbaaya gidecek olan elementi PDF kendisi kontrol edip hata varsada düzeltiyor ve yeniden Speichern yapmaniz lazim.

Kusura bakmayin benim Türkcem biraz iyi degil yardimim faydali olduysa memnun olurum

Saygilarimla

7esittir1

🌱Yeni Üye🌱
coreli pdf'e dönüştürürken cmyk değerleri değişiyor

corelde tümü C:0 M:0 Y:0 K:100 değeri olan renkler pdf formatında kaydedince
renk değerleri değişiyor . publis to pdf / setting de ayarını bulamadım
bilen biri varsa lütfen yardım :sweating: