Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CorelDRAW menüsü çizim

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar biraz uğraştırdı ama sonunda başardım :D ve corelin menüsünü çizdim Corelde eyer sizin bi işinize yararsa aşşağıdaki link'den indirebilirsiniz benden size bi hatıra :D

https://rapidshare.com/files/92381713/CorelDraw_11.cdr.html

coreldraw11wu6.jpg

kirklar

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım tek tek cızdınmı bazı resımlerı yoksa corel prog içinde hazırmı vardır

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadasım tek tek cızdınmı bazı resımlerı yoksa corel prog içinde hazırmı vardır

evet arkadaşım tek tek en ufak noktasına kadar çizimdir kontrol edebilirsiniz orda corelin logoları var onlar resim olarak görülebilir ama onlarda çizimdir çünkü köşelerinde dönen sayfa efekti var çizim olarak onu döndüremessin çizdikten sonra rgb yapıp 3d efektten o efekti verebilirsin bunuda açıklamış olıyımda bunun içinde resimde var demeyin :D zaten topu topu 4 tane felan öyle efekt var

sekoya_ arkadaşım sanada teşekkür ederim bu ince düşüncen için :)

alianbar

🌱Yeni Üye🌱
ellerine sağlık kardeşim..çok güzell

ehli_z_a_n

🏅Acemi Tasarımcı🏅
niye çizdinki resmini çekseydin :D şaka şaka eline sağlık 1e 1 olmuş :)

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Gerçekten güzel olmuş arkadaş Grapxx nerden geldi aklına bilmiyorumda birde diger programları çiz de anlasınlar corelin üstünlügünü :D şaka biyana gerçekten iyi fikir eline sağlık ben bunu vinile bascam izninle tabii duvara ascam sonra kolaygelsin tekrar görüşürüz arkadaş

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten güzel olmuş arkadaş Grapxx nerden geldi aklına bilmiyorumda birde diger programları çiz de anlasınlar corelin üstünlügünü :D şaka biyana gerçekten iyi fikir eline sağlık ben bunu vinile bascam izninle tabii duvara ascam sonra kolaygelsin tekrar görüşürüz arkadaş

hepinize teşekkürler arkadaşlar tabiki nedemek sizinle paylaşmak istediğim için zaten cdr. formatında buraya koydum ne istiyorsanız yapabilirsiniz belki sizde üzerinde biraz oynama yaparak daha egzantirik hale getirebilirsiniz bu şekildede kendi corelinizi kendiniz yapma şansını yakalarsınız dimi ama :D

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlginç olcağınadan şüphem yok zaten :) Ne desem bilmem ki,Çok uğraşmışsın emeğine sağlık....Merakla ilginç çalışmalarını bekliyoruz:)

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
abi başlığı görünce açıkçası o kadar umursamadım -menu falan çizdin sadım..

sen aşmışsın ya süper olmuş. muhteşem cidden uğraşılırmı dicem ama işte corel kullanıcıları böle bişey ;)

bu resmi çizmenin varmı bi öyküsü
bende zamanında kendi resmimi çizmiştim.. corel biliyormusun diye soranlara cvp olarak geç karşıma senide çizerim diyodum işin esprisi olarak.. bigün bu kendi söledğimi ciddiye alıp kendimi çizdim :)

ondan merak ettim bu çiziminde bir öyküsü varmı diye?

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar bu uçmak değilde ben biraz uçuk kaçığım heralde ondan kaynaklanıyor herzaman daha önce denenmemiş şeyleri denemeyi severim ya başarılı olurum ya başarısız ama denemekten ne çıkar dimi :D bunun bi öyküsü var aslında ama bu sadece düşüncelerimin yanında bi nokta kadar kalır aslında böyle vektörel çizim değilde bugüne kadar hep arzuladığım ve hayal ettiğim coreli freehand'ı veya photoshop gibi programlar yapmak tek hayalim bu profesyönel anlamda bi program icat etmek yani bu en büyük hayalim tabi bu grafikerlikle veya tasarımcılıkla ne alaka diyeceksiniz ama benim bildiğim bu işler böyle işte ilk başta çalarsınız yani yapılan bişeyleri yapmaya çalışırsınız sonra kendiniz bişeyler yapmaya çalışırsınız ve sonundada profesyönel olarak yaparsınız bence bişey öğrenmenin 3 püf noktası budur bana göre ama herkezin'ki farklı olabilir evet tek hayalim program tasarımcısı olmak yani yazılım mühendisi olmak çok zor olduğunu biliyorum profesyönel anlamda ama denmekten kim ne kaybeder dimi ama :D hepinize çok teşekkür ederim saygılarımla.

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık arkadaşımm..:D:D vallaa süppeerr olmuuşşş.:D:D devamını bakliyoruzz ;)

efems

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ellerine sağlık çok mükemmel bir çalışma gerçekten
Bu arada menülerin açılımınıda çizersin sen ilerde :))

cemyll

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmş eline sağlık mhteşemsin

konu dışı
-demeden geçemicem koyu fenerlisin sanırım :)-