Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'le İlk Kartvizit Çalışmam. Nasıl Olmuş ? Çalış Yapı Donatım

KRaL_MuRaT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu programı biraz öğrendikten sonra ilk çalışmam. 1 hafta oldu yada olmadı öyle bişey. eksiklerim nelerdir. yorumlarınızı bekliyorum tşkler.

alyapdonatm2.jpg

ncmtn

🌱Yeni Üye🌱
buradaki derslere devam ederek geliştirebilirsin daha çok çalışmak daha çok gayret gerektirir bu iş. kolay gelsin.

KRaL_MuRaT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet anlıyorum.bunu buraya üye olmadan bi kaç saat önce bitirmiştim.mesela bundaki eksiklerim neler ?

Arno

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 - kesim payı vermemişsiniz
2 - yazı fontlarınız hoş deyil
3 - uyumsuz renkler

kolay gelsin kardeşim.. başlangıç güzeldir en azından. daha iyisini yaparsın bunu yapabiliyorsan emin ol.

Ezberimsin

🌱Yeni Üye🌱
yazı fontlarında denildiği gibi çok fazla renk var ve uyumsuzlar..siyah tabana beyaz yazıyla çalışabilirsin yada kırmızı yapabilirsin.
şirket adını biraz daha ufak yazabilirsin
bu sayede resmi bıraz daha yukarı alıp sağa dogru ortalaan daha hoş olur bence ;) emeğine sağlık

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fırçalar ve boya tenekeleri puslu ve net değil eski gibi canlılık yok dostum..

crazyboygokhan

🌱Yeni Üye🌱
bunu bastırma daha iyisini yapmaya çalış iç pay ver bide sıcak soğuk renklere dikkat et

seckin_ye

🌱Yeni Üye🌱
fırçalar ve boya tenekeleri clipart kullanrısan daha iyi olur bence

ceza03

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beyler renk konusunda ne diyorsunuz.
Kardesimz ne renk kulanabilir mesela ?

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence ilk etapta bazı grafik sitelerinden hazır templateler üzerinde çalışırsan daha başarılı çalışmalar elde edebilirsin. Sıfırdan birşeyleri artık kimse yapmıyor zaten. Sadece aklında kompozisyonu oluştur ve hazır grafikleri uygula. Bence boya ve fırçasında bitmap değil de vector kullanırsan daha canlı ve net br görüntü elde edebilirsin. Ayrıca siyah ve tek renk fonlar yerine renk geçişi olan fonlar kullanman daha yerinde olacaktır. Forum kurallarını bilmediğim için sana grafik sitesi tavsiye edemeyeceğim ama forumu br gezersen sanki bununla ilgili bir başlık gördüğümü hatırlar gibiyim. Kolay gelsin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu işte yeni olduğunu zaten belirtmişsin.Bu sebeple eleştiriden ziyade sana bir tavsiyem olacak.Kartvizit örneklerini bolca incele.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım corel çok basit bi program programda bi marifet yok bütün marifet kafanın içinde
çalışmana gelirsek çok amatör olmuş ama canını sıkma u eleştirileri dikkate alabilirsen daha iyi yerlere gelebilirsin sürekli çalışma yap zaman geçtikçe sende hatalarını fark edeceksin ve çalışmalarında daha iyiye gitmeye başlayacak bu kartı görünce de diyeceksinki nerden nereyeee gelmişim :)

b3drock666

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu baskıya verme dostum :D
elinde patlar valla

merveofset

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışma baskıda göstermez ve bunu müşteri asla beğenmez. zeminli çalışmalarda kenara jontür kullanmayı dene

s_tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
beyler demişsin ama ben cevap vereyim. zemin siyah olucaksa beyaz veya kırmızı olabilir. denildiği gibi fırça ve boyalar için clipart güzel durur. birde çalışmada çok renk var...

sunshine83

🌱Yeni Üye🌱
bence temel sanat kitaplarını araştırmalısın ilk önce... renklerin uyumu nasıl olmalı, kompozisyon vs... hemde diğer arkadaşların dediği gibi bol bol örnek incelemelisin... ama yinede ilk çalışma için hiçde fena değil...programa da hakim olmaya başlayınca çok daha iyi olacaktır çalışmaların...kolay gelsin...

asil_52

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışma için çok da fena değil aslında. aama kullandığın yazı karakterlerini seçerken biraz daha dikkat çekici olmasında yarar var. daha kalın olabilir mesela.